Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türker Ailesinin Mutlu Günü

Grant Altuntaş Hotel’de düzenlenen

Grant Altuntaş Hotel’de düzenlenen muhteşem düğün törenine,Aksaray Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İyi Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yilmaz STK başkanları, iş insanları yüzlerce seveni ve akrabaları katılım gösterdi. Gelin-damat çiftini Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer nikah memuru olarak birleştirirken, nikah şahitliğini Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ile Naciye Akkuş üstlendi.

Düğün Törenin de Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek evlenme cüzdanını gelin hanıma teslim etti. Bu an, sevinç ve umut dolu bir atmosferde gerçekleşti.

Düğün, coşkulu bir kutlama ve sevgi dolu anlarla dolup taştı. İlknur ve Abuzer’in mutlulukları, tüm davetlileri sarıp sarmaladı. Misafirler, genç çifti tebrik ederek onların bu özel günlerinde yanlarında olduklarını gösterdi.

Türker Ailesi, bu anlamlı günlerinde sevdikleriyle bir araya gelerek büyük bir mutluluk yaşadı. Yenigün Gazetesi ailesi olarak İlknur ve Abuzer’e birbirlerini her zaman destekleyen, sevgi dolu bir hayat dileriz. Birlikte geçirecekleri güzel günlerle dolu bir gelecekleri olsun. Haber;Fatma Altınok