Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKAV Başkanı Karatay: “Özlemle ve minnetle anıyoruz”

Aksaray TÜRKAV Şube Başkanı

Aksaray TÜRKAV Şube Başkanı İzzet Karatay, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Gününe dair açıklamada bulundu. TÜRKAV Şube Başkanı İzzet Karatay yaptığı açıklamaya; Üstün zekâlı, emsalsiz, yenilikçi Lider Atatürk’ü ölümünün 85’inci yıldönümünde özlem ve minnetle anıyoruz. Türk kurtuluş mücadelesinin mimarı, devletimizin kurucu lideri Büyük Atatürk’ü ölümünün 85’inci yılında özlemle anıyoruz” ifadeleriyle başladı.

Karatay, sözlerinin devamında “İnsanların ve milletin kahramanı, kahramanları vardır.  Türk Milletinin kahramanlarından bir tanesi de Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ tür. 1881 de başlayan hayat başarılı bir eğitim öğretinden sonra Askeriyedeki başarıları ile devam etmiş 19 Mayıs 1919 tarihi ile başlayan Milli Mücadele yıları başlamıştır. Kararlılığı, azmi, cesareti, Kahramanlığı ile Kurtuluş Savaşında Milli Mücadelede Milletiyle Silah arkadaşları ile hep zafere ulaşmıştır. Milletimiz ve özelikle geçlerimize, Çalışkan olmayı, doğru olmayı, Vatanını Milletini sevmeyi, dâhili ve harici düşmanlara karşı uyanık olmayı ve tavsiye etmiş ve fikirleri ile ufku açmıştır. Damarlarında asil Türk kanı taşıyan Türk gençliği ve Türk Milleti olarak her daim Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüdük yürümeye de devam edeceğiz. Mücadeleden yılmadık, yılmayacağız, yıkmadık, yıkılmayacağız, terk etmedik, terk etmeyeceğiz, bölmedik, böldürmeyeceğiz.  Ne kadar naçiz vücudu toprak olsa da; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Türk Milleti olarak nöbet tutmaya mücadele etmeye son nefer, son nefes, son damla kana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Şube Başkanı İzzet Karatay, “Türk kurtuluş mücadelesinin mimarı, devletimizin kurucu lideri Büyük Atatürk’ü ölümünün 85’inci yılında özlemle, rahmetle, minnetle anıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasında toprağa düşmüş askerlerimize rahmet diliyoruz. Ruhları şad mekânları cennet olsun” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber: Ağustos Gerçe