Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türk Metal-Sen Aksaray Şube Başkanı sendikanın üye sayısında artış olduğunu açıkladı

Türk Metal-Sen Aksaray Şube Başkanı Muhterem Taşdemir, sendika hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Metal-Sen Aksaray Şube

Şube Başkanı Taşdemir, sendikanın üye sayısındaki önemli artışı duyurdu. 61 yıllık tarihinde zirveyi hiç bırakmayan Türk Metal-Sen, üye sayısı bakımından ülkemizin en büyük sendikası olmayı başardı.

Taşdemir, 2024 yılı itibarıyla Türk Metal-Sen’in üye sayısının büyük bir artış gösterdiğini belirtti. Bakanlık istatistiklerine göre, 2024 Ocak ayında 282 bin 715 olan üye sayısının, Temmuz ayında 295 bin 192’ye yükseldiğini açıkladı. Böylece sadece altı ayda 12 bin 477 kişinin sendikaya katılarak büyük aileye katıldığı bilgisi verildi.

2024 yılının ilk altı ayında Türk Metal-Sen, 28 yeni işyerinde örgütlenme gerçekleştirdi. Bu gelişmenin, sendikanın sektördeki etkisini ve gücünü artırdığı vurgulandı.

Başkan Taşdemir, sendikanın başarısının, Türk Metal-Sen’in geçmişteki başarılarının bir devamı olduğunu belirtti. “Bayrağımız yine zirvede. Yürüyoruz kaldığımız yerden, bayrağı elimize aldığımız yerden” diyerek, sendikanın gücünü ve hedeflerini ifade etti.

Türk Metal-Sen’in üye sayısındaki bu artış ve yeni işyerlerinde sağladığı örgütlenme, sendikanın ülke genelindeki etkisini ve iş gücüne olan katkısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Fatma Altınok