türk eğitim sen aksaray Şube başkanı ali toprak eğitim çalışanlarının sorunlarını dile getirerek ek zam talebinde bulundu.
türk eğitim sen aksaray Şube başkanı ali toprak; Üyelerimizin ve eğitim çalışanlarının talepleri bizim için önemlidir. bu talepleri dile getirdik getirmeye de devam edeceğiz dedi.
türk eğitim sen aksaray Şube başkanı ali toprak yaptığı açıklamada; acil sorunumuz ekonomik olup bir an önce tüm memur emeklilerimize ocak beklenmeksizin ek zam yapılmalıdır. bu haklı taleplerimizin olumlu sonuçlanması için üyemiz, delegemiz, temsilcimiz ve yönetim kurullarımız ile senkronize halde aynı söylemle her platformda sesimizi duyurmamız son derece önemlidir. hakkımız için dayanışma içinde olmak zorundayız diye konuşan türk eğitim sen aksaray Şube başkanı ali toprak; acil sorunumuz ekonomik olup bir an önce tüm memur emeklilerimize ocak beklenmeksizin ek zam yapılmalıdır. enflasyon farkı aylık maaşlarımıza yansıtılmadır. Ömk ile öğretmelerimizin uzman-başöğretmenlik için getirilen sınav uygulamasından vazgeçilmelidir. meslek itibarımızı korumak için caydırıcı ve yaptırım gücü yüksek yasak düzenleme yapılmalıdır. aksaray ili için promosyon anlaşmaları bir an önce feshedilip ilçelerimizin de dahil edildiği açık artırma usulü ile ihale yapılmalıdır.
son zamanlarda eğitim çalışanlarını ayrıştırma çalışmaları artmıştır. bu ayrıştırmayı sendikalar üzerinden yürütme gayretinde olanlar da hepimizin malumudur. her bir eğitim çalışanımız sağduyu sahibidir. bizim onlara olan güvenimiz tamdır.
Özlük haklarımız için “bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.” göreceksiniz ki çok büyük olacağız. büyürken ilkelerimizi ve değerlerimizi koruyacağız diye konuştu.
haber: yaşar karatay

