Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜREMİŞ SAHADA

İyİ parti aksaray belediye

İyİ parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş, 31mart yerel seçimleri çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı. milletvekili ayhanerel ve İyİ parti yönetim kurulu üyeleri ile ebulfeyz elçibey caddesi’ninaltını üstüne getiren türemiş, vatandaşlarla hem dertleşti hem de projelerinianlattı.

31 mart mahalli idareler seçimler öncesi seçimçalışmaları için tam kadro sahaya inerek esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İyİparti aksaray belediye başkan adayı türemiş ” sokakta gördüğümüz teveccühve ilgi ekibimizi ve beni çok mutlu etti. bu ilgiden anlıyorum ki bu şehrinsıcak bir temasa ve bölgeye özel projelere ihtiyacı var” dedi.

“parmakla gösterilecek”

aksaraylı olmaktan ve burada yaşamaktan gurur duyduğunudile getiren türemiş “bu soğuk havada hemşehrilerimizin teveccühü ileısınıyoruz. elini sıktığımız herkesten bir dokunup bin ah işitiyoruz. taleplerkarşılanmayacak talepler değil. başka şehirlerin yaşam rutini olmuş bazıhizmetler lüks görüldü bu şehre. biz geleceğin aksaray’ı için çalışıpanadolu’da parmakla gösterilen bir il olarak kalkındıracağız” diyekonuştu.

halka dokunacak hizmetler Üretilecek

aksaray’a kuru vaatler vermenin anlamı olmadığınıbelirten başkan adayı türemiş “1 nisan sabahı aksaray bam başka birvizyonla uyanacak. hem kaynaklar iyi yönetilecek, hem halka direkt hizmetverilecek. aksaraylıya ve gözbebeğimiz aksaray’a yazık edilmeyecek”ifadelerini kullandı.

başkan türemiş ebulfeyz elçibey caddesinde aracının aküsübiten vatandaşa ekip olarak yardım etti. aracını çalıştıramayan vatandaşçevreden destek isteyince vatandaşlarla birlikte aracı iten başkan adayıtüremiş araç sahibiyle kucaklaştı. seçilmeden hizmete başlayan türemiş’e çevredekivatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'da Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde,
Sıradaki Haber Aksaray’da kaza kavgaya dönüştü: Polis ekipleri olaya müdahale etti! 1 yaralı!