Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turan Yaldır’a haksızlık mı yapıldı?

Turan Yaldır’a haksızlık mı

Turan Yaldır’a haksızlık mı yapıldı?

7 Haziran 2015 seçimlerinde MHP’den Milletvekili seçilen ancak MHP’nin hükümet kurmak için diğer partilerle koalisyona gitmemesi nedeni ile erken seçime gidilmesi ve 3 Kasım 2015 seçimlerinde yeniden MHP’den aday olan ancak MHP’nin koalisyon kurmaması nedeni ile vatandaşın MHP’ye beklenen oy vermemesi nedeni ile Turan Yaldır erken seçimde milletvekili seçilememişti. Turan Yaldır’ın koalisyon hükümetinin kurulmaması ve erken seçime gidilmesinden dolayı haksızlığa uğradığına inanılıyor.

7 Haziran 2015 seçimlerinde 25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili seçilen Turan Yaldır, 3 Kasım 2015 seçimlerinde milletvekili olarak seçilememişti. Bir dönem Aksaray’da Ülkü Ocakları başkanlığı yapan, genç yaşına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Turan Yaldır, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İyi Parti 1. Sıra adayı oldu.

TURAN YALDIR ÜLKÜCÜ KİMLİĞİNDEN VAZGEÇMEDİ

Turan Yaldır, Beypazarı MHP Belediye Başkanlığı yapıp daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş gibi ülkücü kimliğinden vazgeçmedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş’ın Aksaray mitingi sırasında milletvekili adaylarını tanıtmasıyla sahneye çıkan Turan Yaldır, bozkurt işareti ile halkı selamladı. Aksaray halkı Turan Yaldır’ın bozkurt işareti yapmasını çığlıklar atarak ve alkışlarla destekledi.

“YARIM KALAN HİKÂYEYİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Aksaray’da Turan Yaldır’ın milletvekili adayı gösterilmesiyle dengeler değişti. 8 yıl önce milletvekili olarak seçilen ve 8 yıl aradan sonra yeniden milletvekili adayı olan Turan Yaldır’ın 3 Kasım 2015 seçimlerinde haksızlığa uğradığını düşünen Aksaray halkı, “Yarım kalan hikâyeyi tamamlayacağız.” diyerek Turan Yaldır’a büyük destek veriyor.  Seçim çalışmaları kapsamında 7 Haziran 2015 seçimlerinde gördüğü ilgiden daha fazla ilgi gördüğünü dile getiren Turan Yaldır’da bu ilgi ve sevgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Haber: Ağustos GERÇE