Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tüm gayretimiz ve çabamız, engelsiz Bir Aksaray için

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİ’NE BAĞLI DERNEK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU
Tüm gayretimiz ve çabamız engelsiz Bir Aksaray İçin!
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da faaliyet gösteren Engelli Koordinasyon Merkezi’ne bağlı dernek başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Dinçer yaptığı açıklamada, “Tüm gayretimiz ve çabamız engelsiz Bir Aksaray İçin.” dedi.
Engelli Koordinasyon Merkezi’ne bağlı dernek başkanları ile düzenlenen programda bir araya gelen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e AK Parti teşkilatı da eşlik etti. Başkan Dinçer, geçmiş beş yıl içinde gerçekleştirdikleri projelerle Engelsiz Aksaray vizyonunu güçlendirdiklerini belirtti. “Engelsiz Yaşam Merkezi” projesiyle bu çabalarını taçlandırdıklarını ifade eden Başkan Dinçer, engelli vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla önemli adımlar attıklarını, yeni dönemde de yeni adımlar atmaya devam edeceklerini ve engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak, toplumsal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak için gayret göstermeye devam edeceklerini vurguladı.
Başkan Dinçer’in Engelli Koordinasyon Merkezi’ne ziyareti sırasında, şehirdeki engelli derneklerinin başkanlarıyla istişare gerçekleştirildi. Dernek başkanları, şehirdeki engelli bireylerin karşılaştıkları sorunlar ve ihtiyaçları hakkında Başkan Dinçer’e bilgi verirken, yapılan çalışmaların olumlu etkilerini de paylaştı. Başkan Dinçer yaptığı açıklamada, “Tüm gayretimiz ve çabamız, engelsiz Bir Aksaray için. Şehrimizde faaliyet gösteren Engelli Koordinasyon Merkezimize bağlı Dernek Başkanlarımız ile bir araya geldik. Geçtiğimiz 5 yılda Engelsiz Bir Aksaray için birçok projeyi hayata geçirdik. ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ ile bu yaptıklarımızı taçlandırmış olduk.’ Biz yaptık, yeni dönemde de daha iyisini yine biz yapacağız. Birlikte başardık, durmak yok yola devam.” ifadelerini kullandı. Haber: Fatma ALTINOK