Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜM GAYEMİZ HİZMET

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı´nın“başkan mahallemizde” projesi bu kez küçük bölcek mahallesinde gerçekleştirildi.

sabah saat 08.00 de tüm ekipleri bir arayatoplayan başkan yazgı, küçük bölcek mahallesinde yapılacak çalışmalar öncesigerekli talimatları verdi.

başkan yazgı’nın talimatıyla harekete geçenbelediye ekipleri, cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıraasfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi. rögar kapaklarını değiştirdi.kanalizasyon çalışması yaptı.trafik işaret levhaları ve yol çizgileriniyeniledi.

belediyenin sosyal İşler müdürlüğü evleri,zabıta müdürlüğü ekipleri ise küçük bölcek mahallesinde bulunan esnaflarıziyaret etti.

başkan yazgı, küçük bölcek mahallesi muhtarıİsmail uğurlu,  belediye meclisüyeleriyle birlikte hakkâri yüksekova’da şehit olan sinan kunduracı’nın ailesinievinde ziyaret ederek kahvaltı sofrasında bir araya geldi.

başkan yazgı ve beraberindeki ekip,daha sonraokul ziyaretlerine başladı. İlk olarak hacı cevriye Ünsal ortaokulu’nu ziyareteden başkan yazgı, yaz dönemi kurslarında eğitim gören öğrencilerle veöğretmenlerle hasbihal etti.

daha sonra sırasıyla mimar sinan İlkokulu,aksaray 15 temmuz ortaokulu, mehmet sarrafoğlu İlkokulu ziyaret edilerek öğretmenlerinistek ve önerileri dinlendi.

 başkan yazgı ve eşi hasibe yazgımahallede bulunan kur’an kurslarını ziyaret ettiler.İlk olarak yeni camii yazkur’an kursuna gelen başkan ve eşi burada kur’an eğitimi alan kız ve erkeköğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.

kur’an kursları ziyaret kapsamında mülkoğlucamii yaz kur’an kursu,kesik minare camii yaz kur’an kursu, bilali habeşi camiiyaz kur’an kursu,eyüp sultan camii kız kur’an kursundaki kız ve erkeköğrenciler ziyaret edildi.

başkan yazgı ve eşi hasibe yazgıŞehit jandarmauzman çavuş ramazan yümer’inailesini evinde ziyaret ederek hayır dualarını aldı.daha sonra da Şehit jandarma komando onbaşı yavuz Çoban’ın anne vebabasını evinde ziyaret etti. Çoban ailesinin dualarını aldı.

başkan yazgı ve eşi hasibe yazgı küçük bölcekmahallesinde oturan koputan ailesinin kendisi özel gönlü güzel çocukları esmanur’u ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

daha sonra Şehit nurettin erkçi’nin ailesi evindeziyaret edilerek hayır duaları alındı.

başkan yazgı,küçük bölcek mahallesinde ikameteden Öztürk ailesini ziyaret ederek, çocuklarının mutluluklarına ortak oldu.

başkan yazgı eşi hasibe yazgı’yla birlikte Şehit yıldırım keskin’in ailesini de evinde ziyaret edip, hayır dualarınıaldı. Öte yandan gazi hasan altınsoy ve ailesi de evinde ziyaret edilerek hasbihaldebulunuldu.

bu arada okul ziyaretleri de devam etti. vilayetlerhizmet birliği anaokulu, Özel yenisen koleji, nene hatun anaokulu, ziyaretedilerek, okul idarecileri ile öğretmenlerin istek ve önerileri dinledi.

akşam ise küçük bölcek mahallesindekivatandaşlarla mahalle meclisinde bir araya gelen başkan yazgı, vatandaşlarınsorularını cevaplayıp istek ve önerilerini dinledi. 

mahalle meclisi alanında başkan, ailelerlehasbihal ederken, çocuklarda palyaçolar eşliğinde eğlenceli oyunlar oynayıp,sürpriz hediyelerle doyasıya vakit geçirdiler.

küçük bölcek mahallesinde gerçekleştirilen“başkan mahallemizde ”programı, açık hava sineması etkinliği ile sona erdi.

“bizim köyün Şarkısı” adlı çocuk filmi ile küçükbölcek mahallesindeki vatandaşlara keyifli bir sinema akşamı yaşatıldı.

mahalle İsmail uğurlu, bir gün boyunca küçük bölcek mahallesindebulunan ve birbirinden güzel programlar gerçekleştirerek mahallenin vevatandaşların sorunlarını yerinde çözüme kavuşturan aksaray belediye başkanıhaluk Şahin yazgı ve ekibine tüm mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Gülağaç Kaymakamı Muhammed Fatih
Sıradaki Haber Sultanhanı ve Gülağaç Kaymakamları Gelişim İçin Buluştu!