Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Transfer dönemi bitti; En çok ve en az transfer yapan takımlar belli oldu

Yayımlanan son verilere göre Türkiye Süper Lig’inde yaz transfer döneminde yapılan oyuncu transfer sayısı belli oldu. Buna göre en çok transfer gerçekleştiren takım Gaziantep Futbol Kulübü oldu. 

Yayımlanan son verilere göre

Yayımlanan son verilere göre 2024-2025 sezonu kapsamında Türkiye’de en fazla transfer gerçekleştiren birinci kulüp 17 oyuncu transferi ile Gaziantep Futbol Kulübü oldu. Yaz transfer döneminde en fazla transfer gerçekleştiren ikinci kulüp ise 16 oyuncu transferi ile Konyaspor oldu.  Konyaspor’u 13 oyuncu transferiyle;  Trabzonspor, Bodrum FK ve Göztepe takip etti.

Yaz döneminde en fazla transfer gerçekleştiren kulüplerin devamında; 10 oyuncu transferi ile Eyüpspor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor yer aldı. Yaz transfer döneminde takımların kadrosuna kattığı toplam 158 ismin yaş ortalaması 26,5 olurken; Alanyaspor, Beşiktaş ve Sivasspor takımları ise 8’er oyuncu transferi gerçekleştirdi.

2024-2025 sezonu yaz transferinde Fenerbahçe ve Hatayspor, 7 transfer gerçekleştirirken, Galatasaray, Başakşehir ve Kasımpaşa ise 6 transfer gerçekleştiren kulüpler oldu.

Ağustos Gerçe