Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOPYEKÜN MÜCADELE EDECEĞİZ

bağımlılık ile mücadele koordinasyon

bağımlılık ile mücadele koordinasyon kurulu toplantısıyapıldı. -vali ali mantı: “tüm kurumlar olarak topyekûn mücadele edeceğiz”dedi.

bağımlılık ile mücadele koordinasyon kurulu toplantısıvali ali mantı başkanlığında valilik toplantı salonunda yapıldı.

vali ali mantı, kurul üyesi kamu kurum ve kuruluşları ilesivil toplum kuruluşlarının temsilcilerin katıldığı toplantıda vali ali mantı,bağımlılıkla ilgili mücadelede herkesin üstüne düşen görevi yapacağını ifadeederek, uyuşturucu ile mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirtti.bağımlılıkla ilgili mücadele hedeflerinden bahseden vali ali mantı, daha sonrayaptığı açıklamada; “devlet olarak topyekûn bir seferberlik başlatıldı. baştacumhurbaşkanlığımız olmak üzere tüm bakanlıklar bu konuda ciddi hassasiyetgösteriyor. hepimiz sorumluluğumuzu özellikle kişisel ve kurumsalsorumluluğumuzu yerine getirmek zorundayız. diğer konulardaki hassasiyetimizdevam etmekle birlikte bu konularda biraz daha hassas davranacağız. bu konuda tümkurumlar olarak topyekûn mücadele edeceğiz” dedi.

vali ali mantı’nın yaptığı açılış konuşmasının ardındanİl sağlık müdürlüğü, İl emniyet müdürlüğü ve İl jandarma komutanlığınca yapılansunumlarda bağımlılıkla mücadele İl koordinasyon kurulu sekretaryasıorganizasyonunda önceki toplantılarda alınan kararlara yönelik bu toplantıyakadar yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. toplantıda, bağımlılıklamücadelede tüm kurum ve kuruluşların, stk’ların ve üniversitenin eşgüdümiçerisinde, işbirliği halinde olması gerektiği vurgulandı. bağımlılık yapıcımaddeler ve mücadelede strateji belirlenmesi ve eylem planı hakkındakatılımcıların görüşlerinin değerlendirildiği toplantıda mücadele etkinliğininarttırılmasına yönelik bilgiler paylaşıldı.

bağımlılıkla mücadele İl koordinasyon kurulu toplantısıyapılan bilgilendirmenin ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerininalınması ile sona erdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!