Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Toptancılar Sitesi Kavşağının eski ve yeni hali

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer önderliğinde hayata geçirilen projeler arasında yer alan toptancılar sitesi kavşağındaki çalışmalar tamamlanıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Şehrin trafik karmaşıklığını azaltılarak, yayalar için tehlike arz eden bölgede yapılan çalışmalarla kavşakta yeni düzenlemeler yapıldı.

 

Aksaray belediyesi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla toptancılar sitesi kavşağının eski ve yeni halini karşılaştırdı.

Toptancılar sitesi kavşağında yapılan çalışmalar sonucunda o bölgede, Orta Refüj,  Sıcak asfalt, Akıllı Kavşak Sistemi, Elektrik Altyapısı Yenileme, Sinyalizasyon Altyapısı Yenileme, Yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmaları yapıldı.

Toptancılar sitesi kavşağında yapılan çalışmalarla yayaları tehlikeye atan durumlar ortadan kaldırılarak daha güvenli hale getirildi. Kavşaktaki çalışmalarla trafiğin akışını engelleyecek pürüzler kaldırıldı güvenli ve huzurlu bir ulaşım ağı örüldü.

Aksaray Belediye Başkanı şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında sağladığı hizmetlerle dikkat çekerken trafiğin karmaşıklığını kolaylaştırarak ulaşımı rahatlatacak çalışmalara imza atıyor.

Fatma Altınok