Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Toprak; “Suriye’ye huzur gelecekse Türk’le gelecek”

Aksaray Türk Eğitim-Sen Şube

Aksaray Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Toprak, Suriye’deki gelişmelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Toprak, Suriye’de Türk bayrağına ve Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenlik ve haysiyetine saldıranların, Mossad ve CIA tarafından yönlendirilen emperyalist güçlerin operasyon aparatları olduğunu ifade etti.

Ali Toprak, “Bugün Suriye’nin kuzeyinde insanca yaşayabilenler, sadece Türkiye’nin kontrolündeki bölgelerde bulunanlardır. Bu bölgenin halkının namusu ve can güvenliği, tamamen Türkiye’nin bölgedeki kontrolü sayesinde teminat altındadır. Türk gelmeden önce, ya IŞİD’e cariye ve infazcı oluyorlardı ya da PKK’nın militanı olarak yine kendi insanlarını boğazlıyorlardı.” dedi.

Toprak, bölge halkının istihbarat kuruluşlarının operasyon, kışkırtma ve tezgâhlarına karşı uyanık olması gerektiğini vurguladı. “Suriye’ye huzur gelecekse Türk’le gelecek! Suriye’ye barış hâkim olacaksa Türk’le kurulacak! Suriye’de emperyalizmin oyunu yıkılacaksa Türk’le başarılacak! Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın, kim nerede duracaksa dursun; Türk Devleti, ülkemizin çıkarları ve bölgenin huzuru için istikametinden milim sapmayacaktır!” şeklinde konuştu.

Hakan Hidayet Deniz