Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOKİ’nin Aksaray’daki konut projeleri, deprem sonrası yeniden hız kazanıyor!

  Aksaray Valisi Mehmet

 

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehir içerisinde TOKİ tarafından yapılması planlanan konutların yapımına Ocak ayı itibariyle başlanacağını duyurdu.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ocak ayı itibariyle başlayacak olan çalışmalar neticesinde konutların taahhüt edilen süre içerisinde teslim edileceği vurgusunda bulundu.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu konu hakkında yaptığı açıklama kapsamında, “TOKİ tarafından ilimiz Merkez İlçe Ereğlikapı Mahallesinde yapılacak 694 adet konut, 1 adet cami ve 5 dükkânlı ticaret inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi, yüklenici firma tarafından, “asrın felaketi” olarak adlandırılan 6 Şubat 2023 günü meydana gelen deprem sonrası, çalışmalarını deprem bölgesinde yoğunlaştırılması nedeniyle durdurulmuştu. Yüklenici firma, bu süreçte deprem bölgesindeki tünel kalıp ve kule vinç ihtiyaçlarını karşılamış ve 2 Ocak 2024 tarihi itibariyle de konutların betonarme imalatlarını tamamlamıştır. Aksaray’daki çalışmalar Ocak ayı içerisinde tekrar başlayacak olup konutlar hak sahiplerine taahhüt edilen sürede teslim edilecektir” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe