Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Okulundan Aksaray’ın Manavlar Odasına ziyaret

Aksaray’ın Manavlar Odası Başkanı

Aksaray’ın Manavlar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal, geçtiğimiz günlerde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı TOBB Okul Müdürü Serdar Mızrak’ı ağırladı. Başkan Yeşildal, Müdür Mızrak’ın nazik ziyaretine istinaden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Başkan Yeşildal, “odamızı ziyaret eden TOBB Okul Müdürü Serdar Mızrak’a nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve esnaflarım adına teşekkür ederim. Her şey esnafımız için” sözleriyle Mızrak’a teşekkür etti.

TOBB Okul Müdürü Serdar Mızrak ise ziyaret sırasında, Aksaray’daki esnafın ve iş dünyasının gelişimi için işbirliğine ve dayanışmaya önem vermenin gerekliliğini vurguladı. Mızrak, Başkan Yeşildal’a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek, işbirliğinin artarak devam etmesini temenni etti.

Aksaray Manavlar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal ve TOBB Okul Müdürü Serdar Mızrak’ın gerçekleştirdiği bu olumlu buluşma, yerel esnafın güçlenmesi ve işbirliği kültürünün desteklenmesi açısından önemli bir adım olarak kaydedildi.

Haber: Ağustos Gerçe