Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Genç Girişimciler ve Girişimci İş Kadınları Derneği arasında işbirliği görüşüldü

  TOBB Aksaray Genç

 

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Şehir içerisindeki ziyaretlerini sürdüren genç girişimciler bu kez de Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu’nu ziyaret etti.

Sami Değirmenci başkanlığında çalışmalarını sürdüren Aksaray’daki genç girişimciler, bu kapsamda şehrin öne çıkan girişimci ve ticaret isimleri iler bir araya gelerek gelişimlerini devam ettirmek istiyor. Bu kapsamda; TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu üyelerini ofisinde ağırlayan, Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, çalışma hayatlarında gençlere başarılar diledi.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu ve Girişimci İş Kadınları Derneği ile işbirliği çalışması içerisine gidileceğini belirten Sami Değirmenci, ziyaret hakkında yaptığı açıklama kapsamında, “Kurulumuza iş hayatındaki tecrübelerini aktaran ve değerli fikirlerini bizlere sunan Hatice Şahin Eroğlu’na göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

 

Ağustos Gerçe