Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Genç Girişimciler toplantısına ATSO Başkanı Koçaş ‘ta katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen Üniversite Topluluğu İstişare Toplantısına Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş katılım sağladı.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci, Başkan Yardımcısı Fatih Köse ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu Üniversite Topluluğu İstişare Toplantısına katılım sağlayan ATOS Başkanı Ahmet Koçaş, toplantıda Aksaray’da genç girişimcilerin desteklenmesi üzerine istişarelerde bulunuldu.

Aksaray’da genç girişimci sayının arttırılması ve desteklenmesi üzerine yapılan toplantıda genç girişimcilerinin karşılaştıkları zorluklara çözüm önerisi arandı. TOOB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu ve Aksaray Üniversitesi topluluklarının işbirliğiyle inovasyon ve AR-GE faaliyetlerinin kalkınma projelerine oluşturacağı fırsatlar masaya yatırıldı.

ATSO Başkanı Koçaş, “TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Üniversite toplulukları üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok