Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Buluşması: Aksaray Kadın Girişimcileri Antalya’da Sahne Aldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenen “İşimiz Temiz Projesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanları” toplantısına katılım sağladı.

Antalya’da düzenlenen toplantıda, TOBB’un yapısı ve yürüten çalışmaları hakkında bilgiler veren Hisarcıklıoğlu, hedeflenen projelere konuşmasında yer verdi. 81 ilde ve ilçelerde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ve kadın girişimcilerin örnek çalışmalarında dolayı tebrik eden TOBB Başkanı Hisarcıkoğlu, kadın girişimci sayısının arttırılması yönünde konuştu.

Türkiye’de kadın girişimci sayısının arttırılması ve potansiyelinin yükseltilmesi amacıyla değerlendirmelerde bulunan heyet toplantıda yürütülen çalışma ve projeler üzerine durdu. Ayrıca Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Miray Koyuncu, programda Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları ile proje ve çalışmalar hakkında görüşme yaptı.

Koyuncu Aksaray’a kadın girişimciler kurulu tarafından yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu.

Haber: Fatma Altınok