Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler: Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Öncü Rolde!

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Miray Koyuncu önderliğinde kadın girişimciler kurulunun şehir içerisindeki faaliyetleri devam ediyor.

Aksaray Valiliği Başkanlığında Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurul Toplantısına TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Miray Koyuncu katılım sağladı.

Kadına yönelik her türlü şiddetin engellenmesi amacıyla yürütülen mücadele faaliyetleri kapsamında il genelinde birçok kurum ve kuruluş tarafından farkındalık eğitimleri ve çalışmaları devam ediyor.

Kadına yönelik şiddetin Türkiye’de ve Aksaray’da en aza indirilmesi amacıyla yürütülen faaliyetlerle birlikte kadına yönelik mücadeleyle birlikte engellenmesi ve önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar üzerine toplantıda görüşmeler yapıldı.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, toplantıda, ilgili kurum personelleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Koyun fikir ve önerilerini paylaştı. Verimli bir şekilde gerçekleşen toplantında şehir içerindeki kadına yönelik şiddetin engellemesine yönelik mücadelede etkili önlemler alınacağı ön görülüyor.

Haber: Fatma Altınok