Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu, olağan toplantıda değerlendirmelerde bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetimi Kurulu heyeti mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami değirmenci başkanlığında yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Yardımcısı Fatih Köse ve Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda geçekleşen toplantıda, Şubat ayında yapılan çalışmalar ele alındı. Şubat ayının değerlendirmesini yapan yönetim kurulu heyeti Mart ayı içerisinde hedeflenen çalışma ve etkinliklerin programını yaptı.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu tarafında şehir içiresinde yürütülen faaliyet ve ortak çalışmalar değerlendirildi. Aksaray’da girişimci sayısını arttırmak ve buna teşvik etmek amacıyla yürütülen çalışmaların görüşüldüğü toplantıda fikri ve öneriler alındı.

Mart ayı olağan toplantıda diğer bir konu ise Yönetim Kuruluna yeni katılan kadronun tanıtılması oldu. Yönetim Kurulu; “Kurulumuza katılan ve ailemizi daha da büyümesine katkısı olan yeni kurul üyelerimize başarılar dileriz “ ifadelerini kullanarak yeni üyeleri tebrik etti.

Haber: Fatma Altınok