Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TİYATRO SEVERLER SALONA SIĞMADI

aksaray belediyesi, topluma faydalı

aksaray belediyesi, topluma faydalı eğiticikültürel programlarla gündeme damgasını vurmaya devam ediyor.

aksaray belediyesi, süheyl ve behzat uygur’un yeraldığı tiyatro gösterisini vatandaşlarla ücretsiz buluşturdu. Ünlü ikilininkomedi oyunu “hassta etme adamı” izleyenleri kahkahaya boğdu.
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, eşi hasibeyazgı´nın da izleyiciolarak katıldığı tiyatro gösterinde adeta seyirci rekoru kırıldı.

aksaray kültür merkezi salonu saatler öncesindentıklım tıklım dolarken, birçok vatandaş yer kalmadığı için oyunu merdivenboşluklarında veya ayakta izledi.

süheyl ve behzat uygur tiyatrosu’nun komedi oyunu”hassta etme adamı” aksaraylı vatandaşlar için sahnelendi.hastanelerde doktor ve sağlık personellerinin başlarına gelen trajikomikolayların anlatıldığı oyun, büyük beğeni topladı.

oyun sonunda aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı, böylesine güzel bir tiyatro gösterisini aksaraylı tiyatro severleresundukları için teşekkür etti ve süheyl ve behzat uygur kardeşlere tablo hediyeetti.

başkan yazgı, aksaraylı tiyatro severlerden gelenyoğun istek üzerine aynı oyunun ve başka oyunların aksaray’da tekrarsahnelenmesi için ünlü oyunculara çağrıda bulundu. uygur kardeşlerde en kısasürede tekrar aksaraylı tiyatro severlerle buluşacaklarına dair söz verdiler.

salonu hınca hınç dolduran izleyiciler,kendilerine bu güzel imkânları sunan aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı´ya teşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler
Sıradaki Haber ‘Ailemi Seviyorum ‘ projesi kapsamında Yenipınar Köyü sakinlerine eğitim verildi