Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TİYATRO SALONUMUZ ŞİMDİ ÇOK DAHA GÜZEL

belediye başkanı haluk Şahin

belediye başkanı haluk Şahin yazgı,meclis üyeler eşliğinde restoresi hızla devam eden belediye tiyatro salonundaincelemelerde bulundu.

köklü bir tarihe sahip olan kentimizdetarihi eserlere sahip çıkarak turizme kazandıran belediye başkanı haluk Şahinyazgı, tiyatro salonunda başlattığı restore çalışmalarını yerinde inceledi.

daha önce küçük tadilattan geçenancak ihtiyaca cevap veremeyecek duruma gelen tiyatro salonunda başkanyazgı’nın talimatı doğrultusunda bu yıl içinde kapsamlı bir restore çalışmaplanı hazırlandı. İlk olarak çatısı tamamen yenilenen tiyatro salonunda, asılyapının dışında ön giriş kısmında eklenti olarak inşa edilen bölümler yıkıldı.tarihi binanın zayıflayan kısımları güçlendirildi. hemen ardından aslına uygunolarak bakım ve onarımı yapıldı. belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nınyakından takip ettiği restore çalışmaları kontrollü olarak sürüyor.

tiyatro salonunda süren çalışma ileilgili değerlendirmede bulunan başkan yazgı, “tiyatro salonumuzun restorasyonutamamlandıktan sonra sahip olduğu mimarisiyle daha modern ve ferah birgörüntüye kavuşmuş olacak” dedi. başkan yazgı, şuan gelinen nokta itibariyleçalışmaların plan doğrultusunda sürdüğünü açıkladı.

restore çalışmaları sona ermesiyle tiyatrosalonun bahçesinde peyzaj düzenlemesi yapılacağı daha sonra vatandaşlarınhizmetine sunulacağı bildirildi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Gençlik ve Spor İl
Sıradaki Haber Aksaraylı genç sporcular Avrupa Şampiyonasında tarih yazdı!