Ziyarette, Brisa’nın Aksaray’daki yatırımları, sanayi iş birlikleri ve sektörel gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Brisa’nın Aksaray’daki üretim faaliyetlerinin şehre sağladığı katkılara dikkat çekerek, sanayi ve ticaretin gelişmesi adına yapılan iş birliklerinin önemine vurgu yaptı.
Brisa yetkilileri de Aksaray’da yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, bölgedeki sanayi altyapısının güçlendirilmesi adına yapılan iş birliklerinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Ayrıca, üretim süreçleri ve gelecek planları hakkında da görüşlerini paylaştılar.
Nazik ziyaretleri için Brisa heyetine teşekkür eden ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray’ın sanayi alanında büyümesini destekleyen firmalarla iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini belirtti. Görüşmenin ardından heyet, Aksaray sanayisinin gelişimi konusunda ortak projelerin değerlendirilmesi için ilerleyen dönemde iş birliğini sürdüreceklerini ifade etti.
Ağustos Gerçe