Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TİCARET BORSASI TÜRKİYE 1.’Sİ OLDU

aksaray ticaret borsası (atb),

aksaray ticaret borsası (atb), 2 milyon tl olan bütçesini5 yıl içerisinde yüzde bin 100 artış sağlayarak 23 milyon tl’ye çıkartırken,yaptığı 463 milyon tl’lik bir yatırımlarla türkiye 1.’liğini elde etti.

aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, 10 ocakÇalışan gazeteciler günü nedeniyle aksaray’da yerel ve ulusal medyatemsilcileriyle bir araya geldi.

ticaret borsasında gerçekleştirilen buluşmada medyamensuplarının gününü kutlayan ticaret borsası başkan Özkök, borsanınyatırımlarından bahsetti. aksaray ticaret borsasının yaptığı proje veyatırımlarla türkiye 1.’si olduğunu ifade eden başkan Özkök, aksaray ticaretborsasının 5 yılda 2 milyon tl’lik bütçesini yüzde bin 100 artırarak 23 milyontl’ye çıkardı.

başkan Özkök, “aksaray ticaret borsası türkiyeodalar ve borsalar birliğine bağlı borsalar arasında bölgesinde şu anitibariyle 3., türkiye’de 16. sıradadır. görevi devraldığımız gün 2 milyon tlolan bütçemizi yüzde bin 100 artışla 23 milyon tl’ye çıkararak, yaptığımızprojelerle türkiye’nin en büyük tarım ticaret merkezini oluşturarak 164 adettarımsal depoyu üyelerimize teslim ettik. İnsanları doğduğu yerde doyurabilmekadına yaptığımız projelerde ilimizin en büyük ilçeleri olan ortaköy ve eskil ilçesindeyine tarım ticaret merkezleri oluşturduk. aynı zamanda yine borsacılığınyapması gerektiğine inandığımız, şehrimizin tarımsal anlamda potansiyelinin çokyüksek olmasını düşündüğümüz için toprak mahsulleri ofisi (tmo)’ya ait lisanslıdepoları alarak lisanslı depo faaliyetini sürdürmüş ve türkiye’de en önemliborsalar arasında yer aldık. Şu an itibariyle önümüzdeki günlerde 157 milyontl’lik yatırımımızın açılışını yapacağız. bundan dolayı ticaret borsası olarakbulunun gurur ve onurunu hep birlikte yaşayacağız inşallah. projeleriyle ünlüaksaray ticaret borsası türkiye’deki 113 borsa içerisinde hakikaten yaptığıtarım ticaret merkeziyle, lisanslı depolarıyla yaptığı yatırımlarla takribentoplamda 463 milyon tl’lik bir yatırım gerçekleştirdik. aksaray ticaretborsası, yapmış olduğu bu dolu dolu projelerle türkiye 1.’liğini almıştır”dedi.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara’nın Çankaya ilçesinde silahlı saldırıya
Sıradaki Haber Silahlı saldırıyla uğrayan kişi hayatını kaybetti