Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ticaret Bakanlığından Ücretsiz Eğitim Fırsatı: İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Programı Başlıyor!

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası duyurdu. 5-6-7 Mart 2024 tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenlenecek olan program, iş dünyasına ihracat süreçleri ve devlet destekleri konusunda kapsamlı bilgi sunacak.

“Katılım Ücretsiz! Başvuru ve Detaylı Bilgi İçin Hemen Başvurun!”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medya hesabından duyurdu.Ticaret Bakanlığı, iş dünyasının uluslararası pazarlara açılmasını desteklemek amacıyla ücretsiz bir eğitim programı düzenliyor. “Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Devlet Destekleri Eğitim Programı”, 5-6-7 Mart 2024 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Eğitim programı kapsamında, katılımcılara ihracat süreçleri ve uluslararası ticarette devlet destekleri konularında detaylı bilgiler aktarılacak. Program, ticaretin uluslararası boyutta nasıl gerçekleştirileceği, ihracat süreçlerinde karşılaşılan zorluklar ve çözüm yolları ile devlet desteklerinden nasıl yararlanılacağı gibi konuları ele alacak.

Katılımcılar için bu fırsat ücretsiz olup, başvuru ve detaylı bilgi için ticaret bakanlığının resmi web sitesi üzerinden başvuru yapılabilir. Başvuruların doğru ve eksiksiz bir şekilde yapılması ve toplantıya girişte kullanılacak mail adreslerinin doğru olması önemlidir. Programın sonunda katılımcılara sınav yapılarak başarı gösterenlere dijital Başarı Belgesi verilecektir.

Ticaret Bakanlığı, iş dünyasına sunduğu bu eğitim fırsatıyla ihracatın önündeki engelleri kaldırmayı ve firmaların uluslararası alanda rekabet gücünü artırmayı hedefliyor. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası bu önemli etkinliği kaçırmayın diyerek il dünyasına çağrı yaptı.

Haber: Fatma Altınok