Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TFF, Dağılgan stadyumunda inceleme yaptı

TFF, Dağılgan stadyumunda inceleme

TFF, Dağılgan stadyumunda inceleme yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri 2023- 24 futbol sezonu öncesinde stadyumlarda inceleme yapmaya devam ediyor. Bu sezon 2.ligde mücadele edecek olan 68 Aksaray Belediyespor’un ligde oynayacağı müsabakalar için Dağılgan stadyumunda denetim ve inceleme yaptı. TFF yetkilileri stadyumun zemini ve çimlerini çok güzel buldu. Diğer yerlerdeki incelemelerde ise lige kadar hazırlıkların tamamlanması gerektiğini belirtti.

2023-2024 sezonu TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek temsilcimiz Aksaray Belediyespor’da maçlarını oynayacağı Dağılgan stadında Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bağlı çim zemin uzmanı Egemen Semiz tarafından maçların oynanıp oynaması konusunda incelemeler yapıldı.

TFF tarafından görevlendirilen çim zemin uzmanı Egemen Semiz dağılgan stadındaki çimin doku ve kök örnekleri alındı.

Yapılan incelemeler sonucunda Dağılgan stadının zemin tam not aldı. TFF tarafından görevlendirilen Çim zemin uzmanı Egemen Semiz yapılan incelemenin ardından yaptığı açıklama ile Dağılgan stadının zeminin futbol oynamaya elverişli olduğu stadyumunun drenaj sisteminin, çim kaplama oranının, çim kök uzunluğunun ve krampon dayanıklılığının mevcut durumda Türkiye’de sayılı zeminler arasında yer aldığının özellikle altını çizdi.

Türkiye örnek stat zeminlerinden biri olduğuna dikkat  çekerek, yeni sezon öncesinde  stadın bakımı ve iyileştirilme mücadelesinde gösterilen özverili çalışmalardan dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve denetimde eşlik eden tesisler ve saha sorumlusu ve zeminin Türkiye şartlarında sayılı zeminlerde olmasında emeği  çok büyük olan  Halim İnceöz  ve ekibine teşekkür ederken  Dağılgan stadının zeminin  Türkiye’nin sayılı zeminleri arasında olduğunu söyledi. Haber: Ağustos GERÇE