Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TFF 2.Lig’de Play-Off heyecanı başlıyor

TFF 2. Lig’de Play-Off 1 .Tur müsabakaları 9 Mayıs’ta başlıyor. Trendyol 1. Lig’ yükselme mücadelesi verecek takımların maç programı ve play-off yükselme sistemi ile ilgili detaylar haberimizde.

TFF 2. Lig'de Play-Off

TFF 2. Lig’de sezonun sona ermesinin ardından gözler play-off müsabakalarına çevrildi. Kırmızı ve Beyaz Grup’ta sezonu ilk 6’da bitiren 10 takım Trendyol 1. Lig’e yükselme mücadelesi verecek.

Sezon boyunca futbolseverlerin ilgi odağı olan ve nefes kesen maçlara sahne olan TFF 2.Lig’de heyecan doruk noktasına ulaştı.

Play-Off Müsabakaları 9 Mayıs’ta Başlıyor

TFF 2.Lig Play-Off müsabakalarının 1. Turu 9 Mayıs Perşembe günü başlıyor. Gruplarını 3, 4, 5 ve 6. sırada bitiren takımların karşılaşacağı 1. turda oynanacak maçlar şu şekilde:

1461 Trabzon FK – Ankaraspor, saat: 15.30

Iğdır FK – İskenderunspor, saat: 15.30

Bucaspor 1928 – Yeni Mersin İdman Yurdu, saat: 20.00

24 Erzincanspor – Menemen FK, saat: 20.00

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak 1 tur karşılaşmalarının ardından kazanan takımlar Play-Off 2. turuna yükselirken, 2. turda da galip gelen takımlar 3. turda gruplarını 2. sırada tamamlayan takımlara rakip olacak.  Kırmızı ve Beyaz Grubu 2. sırada tamamlayan Kastamonuspor ve Vanspor, Play-Off mücadelesine 3. turda katılacak. Kırmızı ve Beyaz grupta 3. turda galip gelen takımlar ise, tarafsız sahada Play-Off finalini oynayacak ve finali kazanan takım Amed Sportif ve Esenler Erokspor’un ardından Trendyol 1. Lig’e yükselen 3. takım olacak.

Hakan Hidayet Deniz