Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TFF 2. Lig’de 37. hafta öncesi nefesler tutuldu: Şampiyon belli olabilir!

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Amed Sportif’in kazanırsa şampiyonluğunu ilan edeceği ve Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un bu sezon ligde son maçına çıkacağı 37. hafta öncesinde nefesler tutulmuş durumda.

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı Grup’ta yavaş yavaş sona geliniyor. Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluk ve düşme mücadelesinde hareketlilikler yaşanıyor.

Aksarayspor’un Son Maçı

TFF 2. Lig’e 17 yıl aradan sonra yükselen Motolux 68 Aksaray Belediyespor, inişli çıkışlı bir performans sergilediği 2023-2024 sezonunda son maçına çıkıyor. Ligi orta sıralarda bitirmeyi garantileyen siyah beyazlılar, son maçına düşme hattından kurtulmaya çalışan Düzcespor deplasmanında çıkacak. Aksaray ekibi ligin 38’inci yani son haftasını BAY geçecek.

Şampiyon Belli Olabilir

TFF 2. lig Kırmızı Grup’ta uzun zamandır liderlik koltuğunda bulunan Amed Sportif, bu hafta çıkacağı maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Geçtiğimiz hafta Iğdır FK takımına karşı kazansa şampiyonluğunu ilan edecek olan ancak maçtan mağlubiyetle ayrılan Amed Sportif bu hafta Somaspor deplasmanında şampiyonluk için sahaya çıkacak ve kazanması halinde doğrudan 1. Lig’e yükselecek.

Küme Düşme Hattı Alev Aldı

Ligin bitimine az bir süre kala düşme hattında bulunan takımların da gerginliği devam ediyor. Denizlispor ve Uşakspor’un küme düşmesinin garantilenmesinin ardından TFF 2. Lig’e veda edecek 2 takım daha bulunuyor. 33 puanla 17. sırada yer alan Düzcespor, 35 puanla 16. sırada yer alan Sarıyer, 37 puanla 15.sırada yer alan Belediye Derincespor ve 38 puanla 13 ve 14. sıralarda yer alan Arnavutköy Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor, ligin son iki haftasında lige veda edecek olan takımlardan biri olmamak için mücadele edecek.

Denizlispor İlk Kez 3.Lig’e Düştü

Türkiye’ni köklü kulüplerinden olan ve Avrupa’da da mücadele etmiş olan Denizlispor, son yıllarda devam eden kötü gidişe 2. Lig’de de dur diyemedi ve bitime 2 hafta kala 3.Lig’e düştü. 1966-1967’den beri profesyonel olarak mücadele eden Denizlispor tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele edecek. Denizlispor’un yanı sıra, küme düşmesi çok uzun zaman önce kesinleşen ve ligde 5 puanı bulunan Uşakspor da 2. Lig’e veda etti.

İşte 37. Haftada Oynanacak Maçlar

  1. hafta maçlarının hepsi 28 Nisan Pazar günü saat 15.00’da oynanacak.

Kastamonuspor-Isparta 32 Spor

Iğdır FK-Karaman FK

Sarıyer-İskenderunspor

Somaspor-Amed Sportif

Fethiyespor-Etimesgut Belediyespor

İnegölspor-Arnavutköy Belediyespor

Düzcespor-Motolux 68 Aksaray Belediyespor

Denizlispor-Uşakspor

Menemen FK-Belediye Derincespor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz