Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tezgel, işsiz genç ve vatandaşlara iş bulma konusunda iddialı konuştu

Aksaray Helvadere Kasabası Büyük

Aksaray Helvadere Kasabası Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı İsa Tezgel, seçimlere yönelik hedeflenen projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Tezgel geçmiş dönemlerden günümüze kadar Helvadere kasabasına kazandırılan bütün birimlerle en iyi şekilde ilgileneceğini dile getirdi. 1999- 2004 yılları arasında yapılan belediye binasının daha etkin ve katilli bir şekilde hizmet sunması için taşınacağını belirtti.

İsa Tezgel geçmiş dönem 14-15 kalem iş yaptıklarını vurgulayarak bu dönemde Helvadere kasabasının sorunlarına en iyi çözümü bularak yöneteceklerini belirtti.

Helvadere belediye başkan adayı Tezgel, kadınlara yönelik hedeflenen projesine konuşmasında yer verdi. Tezgel, kadınlara yönelik toplantılar düzenleyerek onların sorun ve taleplerini dinleyeceğini söyledi. Evde, bağda, bahçede ürettikleri ürünleri aile bütçesine katkıda bulunacak şekilde değerlendireceklerini belirtti. Kadınların ürünlerinin tanıtımı için gerek yerel gerekse ulusal alanda doğal market oluşturacaklarını ifade etti.

Tezgel, Helvadere belediyesinin ve vatandaşlarının aile bütçesine katma değer sağlayacağını vurgulayarak bütün projelerin arkasında durup vatandaşların rahatça kullanacağı sosyal tesisler kazandıracağının müjdesini verdi.

Helvadere kasabasının muhteri yerlerinde oluşturulacak parkların en iyi şekilde düzenlenmesini sağlayarak çocuklara ve kadınların güvenli bir şekilde kullanımına sunulacağını dile getirdi.

Belediye Başkan adayı Tezgel üniversiteyi bitirmiş fakat iş bulamamış gençlere ve işsiz vatandaşlara yönelik yapılacak olan yatırımlara değindi. Tezgel üniversiteyi bitirmiş iş bulamayan gençlere ve işsiz vatandaşlara en iyi şekilde ilgilenerek herhangi bir işe girmelerini sağlayacağını dile getirdi. Bununla birlikte ulaşım sorununu da çözerek Organize Sanayi Bölgesine gidecek servis araçları oluşturacağını belirtti. Ayrıca Aksaray – Helvadere arasındaki ulaşımı en iyi şekilde düzenleyeceğini belirterek işsizliğe çözüm konusunda iddialı konuştu.

Haber: Fatma Altınok