Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tezgel, “Helvadere turizm pastasından hak ettiği payı alacak”

Aksaray Helvadere Kasabası Büyük

Aksaray Helvadere Kasabası Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı İsa Tezgel Helvadere’nin geçmişte birçok sorununu çözüme kavuşturduğunu belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine hazırlık yapan Tezgel, Helvadere halkının ve kasabasının hak ettiği hizmeti getirmek ve ihtiyaçlarının karşılanması için hedeflenen çalışmalarına yer verdi.

İsa Tezgel kasabada büyük bir sorun haline dönüşen işsizlik konusuna dikkat çekerek işsizlikle mücadele edeceğini dile getirdi.  Kasabanın diğer bir sorunu olan ulaşımın çözme kavuşturacağını ifade etti.

Eğitime sahip çıkarak üniversiteli öğrencilere burs vereceğini belirterek tarımda, hayvancılıkta ve bahçecilikte yaşanan tüm sorunları çözeceğini söyledi. Belediye Başkan adayı Tezgel, Helvadere’nin turizmine büyük katkılar sunarak turizmin canlanması için büyük projelerle ilgileneceği ve Helvadere’nin turizm pastasından hak ettiği payı alacağını vurguladı.

Belediye Başkan adayı Tezgel Avrupa’da yaşayan vatandaşlarla işbirliği içinde olacağını belirterek onların istek ve taleplerini dinleyeceği ve ona göre proje oluşturacağını söyledi.

Bununla birlikte kasabaya kazandırmak istediği projeleri sırlayan Tezgel, bir tane aş evi, bir tane yaşlı bakım evi, bir tane cenaze yıkama evi ve taziye evini kasabaya kazandıracağını belirtti.

Haber: Fatma Altınok