Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEMA Vakfından Valiye ziyaret

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na ziyaretler devam ederken TEMA Vakfı Aksaray İl Temsilcisi Raziye Kayan, Merkez İlçe Sorumlusu Aydın Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sevda Akkurt ve Murat Düzgen ile Minik Tema öğrencileri ziyarette bulundu.

Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret eden TEMA Vakfı temsilcisi Kayan ziyaret esnasında; Vali Kumbuzoğlu’na TEMA Vakfı’nın hem ülke genelinde hem de Aksaray’da erozyonla mücadele, ağaçlandırma, eğitim, savunuculuk ve doğal varlıkları koruma faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

TEMA Vakfı İl Temsilcisi Kayan Vali Kumbuzoğlu ile görüşmesi sırasında yerelde yürütülen çalışmaların daha etkin ve verimli hale gelebilmesi açısından imkanlar dahilinde uygun bir çalışma ofisinin tahsis edilmesi ve geniş bir ağaçlandırma sahasının kendilerine tahsis edilmesi için destek talebinde bulundu.

Vali Kumbuzoğlu, ziyaret eden TEMA Vakfının minik öğrencileriyle samimi ve sıcak anları kameralara yansıdı. Vali Kumbuzoğlu ziyaret eden TEMA Vakfı temsilcilerinin ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmaları konusunda başarı dileğinde bulundu.

Haber: Fatma Altınok