Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEMA Vakfı Aksaray’da umutları yeşertiyor

TEMA Vakfı 2023 Saha

TEMA Vakfı 2023 Saha Koordinasyon toplantısına Aksaray Gönüllülerinden, TEMA Aksaray İl Temsilcisi Raziye Kayan ve Aksaray Merkez İlçe Sorumlusu Aydın Koçak katıldı.

Yerel panayırda Aksaray Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden aldıkları destek ile kurdukları Aksaray Standında ilimizin tanıtım çalışmalarını gerçekleştiren gönüllülerimiz ilimizin gördüğü ilgi ile hissettikleri mutluluğu paylaştılar.

Oyuncu ve Tema Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Yiğit Özşener’in sunumuyla gerçekleşen etkinlikte,  4 gün boyunca birbirinden değerli konuklar yer aldı. Türkiye’nin geleceği için bilgiler edinen ve umutlar yeşerten TEMA Aksaray Ekibi, büyük bir güç ile Aksaray’a döndüklerini ve gelecek yıl için bu enerjinin daha verimli çalışmalara sebep olacağını ifade etti.

Uzun yıllardır TEMA Vakfı gönüllüsü olan sanatçı Buray, Vakfın İstanbul’da gerçekleştirdiği Saha Koordinasyon Toplantısı’na katılım sağladı. TEMA Vakfı’nın çalışmalarına katkılarından ötürü plaket takdim edilen sanatçı, gönüllüğün gücüne inandığını ve gelecek için umutlu olduğunu ifade ederek “Yarınlar için yeşili ve umudu yeşertmeye devam edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Toplantıya 64 ilden, İl Temsilcileri, İlçe/Mahalle Sorumluları, Genç TEMA Başkanları, genel merkez çalışanları ile TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan yaklaşık 400 kişi katıldı.

Haber: Ağustos Gerçe