Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teknolojinin gücü; Başkan Dinçer 5 farklı dil ile Bilim Festivaline davette bulundu

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, teknolojinin son hızla ilerlediği çağımızda yapay zeka kullanarak dikkat çeken bir adım attı. Başkan Dinçer, Almanca, İngilizce, Fransızca, Arapça ve Çince dillerinde hazırlanan bir video ile Bilim Festivaline davet çağrısı yaptı.

Yapay zeka teknolojisinin gücünü kullanarak hazırlanan bu özel video ile Başkan Dinçer, tüm dünyadan bilimseverleri Aksaray’ın Tacin Festival alanında gerçekleştirilecek olan Bilim Festivaline katılmaya davet etti. Video çağdaş teknolojinin ve farklı dillerin bir araya geldiği özel bir çağrıya dönüştü.

Başkan Dinçer, “Sevgili hemşerilerim, bu videoyu çağımızın teknolojisi olan yapay zeka ile hazırladık. Bilim Festivalimize hepinizi bekliyoruz. Farklı dillerde yaptığımız bu çağrı ile bilimi ve teknolojiyi daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyoruz. Herkesi Tacin Festival alanında buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yapay zeka ile hazırladığı bu çağrı, bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve farklı kültürlerden katılımcıları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bilim Festivali, farklı dillerin ve teknolojinin bir araya geldiği özel bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Haber; Ağustos Gerçe