Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEKNOFEST, yeni takımlarını arıyor

Türkiye’nin en çok takip

Türkiye’nin en çok takip edilen teknoloji hamlelerinden birisi olarak değerlendirilen TEKNOFEST, yeni takımlarını arıyor. Türkiye’de ve dünyada ses getiren TEKNOFEST’te inovasyon yapılması hedeflenen pek çok alanda teknoloji takımları oluşturulacak. Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan duyuru ile teknoloji meraklıları yepyeni bir serüvene davet ediliyor.

Aksaray Üniversitesi, TEKNOFEST’te yer alacak olan; roket, İHA, sualtı araç ve insan yararına teknoloji alanlarına yeni katılımcılar arandığını duyurdu. ASÜ tarafından yapılan paylaşım ile Aksaray’da bulunan öğrencilerin, bahsi geçen ilgi alanlara başvuru yaparak yüksek katılım sağlanması bekleniyor.

“Sen de katıl, fikirlerini projeye dönüştür, geleceğe yön ver” mottosu ile duyurulan başvurular, teknoloji takımlarının oluşturulmasıyla son bulacak. TEKNOFEST kapsamında oluşturulacak olan teknoloji takımlarında yer almak isteyen öğrenciler, [email protected] adresinde başvuruda bulunabilecekler.

Başvurular e-posta üzerinden gönderiliecek olup, başvuruda bulunacak olan öğrencilerden istenen bilgiler ise şu şekilde; ad-soyad, bölüm-program adı, iletişim bilgileri ve varsa daha önce yapılan çalışmaları anlatan kısa bir özgeçmiş. TEKNOFEST’te yeni hikâyeler yazmak için bu bilgileri e-posta yolu ile iletmek yeterli olacak.

Haber: Ağustos Gerçe