Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teknik direktörü Yıldırım; “Zor maçtan puanla dönmek önemlidir”

Aksaray Belediyespor, Amedspor ile

Aksaray Belediyespor, Amedspor ile yapılan maç golsüz olarak sonuçlandı. Takımın Teknik Direktörü Şaban Yıldırım’dan gerçekleşen maça yönelik değerlendirmede bulunarak Karamanspor maçına odaklandıklarını belirtti.

Aksaray Belediyespor, çarşamba günü deplasmanda Amedspor’la golsüz berabere kalarak bir puanı hanesine yazdı. Teknik Direktör Şaban Yıldırım, zorlu mücadeleyi değerlendirirken, ritim bulamadıkları bir günde alınan puanın önemine vurgu yaptı. Şimdi gözler, Pazar günü kendi sahalarında oynanacak Karamanspor maçına çevrildi.

Aksaray Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi Kırmızı grubunda 23. hafta mücadelesinde Amedspor ile deplasmanda karşılaştı. Mücadele, golsüz beraberlikle sonuçlanarak Aksaray Belediyespor’un puanını 28’e çıkardı. Teknik Direktör Şaban Yıldırım, maç sonrası yaptığı değerlendirmede zorlu bir deplasmanda ritim bulamadıklarını ancak elde ettikleri bir puanın önemine vurgu yaptı.

“İyi Savunma Yaptık, Direndik, Ama Ritim Bulamadık”

“İyi savunma yaptık, direndik, ama ritim bulamadık” diyen Yıldırım, açıklamasında, “Zor bir deplasmandı rakip. Coşkulu bir taraftarları vardı ki hafta içi olmasına rağmen çok sayıda seyirci vardı. Çarşamba günü oynamak kolay değildi. İyi savunma yaptık, direndik, ama ritim bulamadık. Ancak böyle bir günde alınan bir puan önemlidir. Özellikle şampiyon oynayan bir takımın coşkulu seyircisi önünde 0-0 bitirmek önemli bir konu” şeklinde konuştu.

“ İyi Bir Ritim Yakaladık Bu Birlikteliği Sürdürmek İstiyoruz”

Yıldırım, önlerindeki hafta sonu Karamanspor ile oynayacakları maça odaklandıklarını ve bu maça hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Karamanspor’un 28 puanla orta sıralarda bulunduğunu ve ilk yarıdaki maçın golsüz berabere bittiğini hatırlatan Yıldırım, “Taraftarlarımızın desteğiyle güzel bir maç olacak. Şu anda takımın moral ve motivasyonu iyi. Son 9 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik aldık. İyi bir ritim yakaladık. Bu birlikteliği sürdürmek istiyoruz” dedi.

Sakatlık durumuyla ilgili sorulara ise Yıldırım, önemli bir sorun görünmediğini ifade etti. Aksaray Belediyespor’un, teknik ekibin çabaları ve oyuncuların performansıyla elde ettiği başarı, takım içindeki uyumun ve sorumluluk anlayışının bir yansıması olarak ön plana çıkıyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz