Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEK HEDEF 3 PUAN

aksaray belediyespor teknik direktörü

aksaray belediyespor teknik direktörü ertümen buğdayyaptığı açıklamada; 

“adana kiremithane sporun futbol oynamaya değil, futbolungüzelliklerini sahaya yansıtmaya değil her türlü hafta içinde yapmış oldukları spekülasyonlarlaortayı karıştırmak, gruptaki takımları bizim üzerimize çekmeyi amaçedindiler.  bu hedeflerinde de başarılıoldular. sahaya yaklaşık 150 polis eşliğinde çıktık. hafta içindefutbolcularımıza ne kadar maça motivasyon etmeye çalışsak ta oyuncularımızı ostresten uzak tutmaya çalıştık. fakat hem sentetik sahada oynamanın dezavantajıhem de sahada yapmış oldukları çirkeflik ve futbol dışı olaylarlaoyuncularımızı etkilediler. bu olaylar maalesef sahadaki performansımızayansıdı. bizlerin sahada olmaması benim ve yardımcım nahit hocanın 9 haftadatedbirli ceza kuruluna sevk etmemizle sahada olamadık, bu yüzden oyuna müdahaleedemedik. İlk gölümüzü maçın 37.dakikasında kulübenin önünde kullanılan bir taçatışından yedik. sahada olsaydım oraya müdahale ederdim. maçın 37. dakikasındaşanssız bir gol yedik ve ardından 43. dakikada yan pastan talihsiz bir hata ilegol yedik. dolayısıyla da devreye de 2 -0 geride girdik. lider bir takım olarakda beklemediğimiz bir skor bizi ve oyuncularımızı yıprattı ama soyunmaodasındaki konuşmalarımızla takım birlikteliğini gösterip ikinci yarıda 3-0’dangeri dönüş yaptı. buda her takımın harcı değil. oyuncularımız gerçekten büyükbir takım olduklarını ve arkadaşlık duygularını 3-0 dan sonra göstermiş oldukları futbol ve mücadele gücüyle bizleregelecek için ışık verdiler. maçın çevrilebilecek olduğunu gösterdiler, hattamüsabakanın 88.dakikasında okan’ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondamutlak bir gol kaçırdık. o pozisyon gol olsaydı sahadan galip ayrılabilmeşansımız bile vardı. bu mağlubiyetten sonuç olarak alınabilecek bütünderslerimizi aldık. hafta içinde arkadaşlarımızla, sporcularımızla bunlarıkonuşarak bu tür hataların bir daha yapılması gerektiğini, bundançıkarılabilecek dersin çıkarılması gerektiğini konuşarak bu mağlubiyetin telafiyoluna gidileceğini ve bu takımı buraya onların getirdiğini ve bundan sonradaonların getireceğini konuşmalarımızla belirttik.

İlk hedef kendievimizde 3 puan almak

İskenderun belediyespor maçı hazırlıklarına salı günüitibariyle yaptığımız antrenmanlarla başladık. tempolu bir çalışmamız var.geçen haftanın değerlendirmesini yaparaktan belirtmek istediğim adanakiremithane spor maçının ikinci yarısında ortaya koyduğumuz futbol ve takım ruhunubütün maçlarda gösterirsek bu takımın önünde kimse duramaz. bunu  oyuncularımıza söyledik. oyuncularımızın dabizimle aynı fikirde olduklarını gördük. grubun zorlu maçlara kadir olduğunuanlattık ve pazar günü silifke belediyesporun kendi evinde arsuz karaağaçsporile berabere kaldığı ,ceyhan sporun deplasmanda İskenderun  belediye sporu 1-0 yendiğini, talasgücü belediye sporun kendi evinde İçelspor ileberabere kaldığı haftada galibiyetle ayrılmak isterdik. görüldüğü gibi gruptaherkesin puan kaybedebileceğini fakat bizim için önemli olan  önümüzdeki maçlardan galip gelmek olacak.

hedefe ulaşmak için daha çok çalışıyoruz

 İlk devreninbitimine 3 maçımız kaldı. bu kalan 3 maça odaklanıp bu hafta   pazar günü saat 14:00  kendi evimizde ve  seyircimizin desteği ile önce İskenderunbelediye spor maçını kazanıp, daha sonra deplasmanda 1970 hisar spordan 3 puanalıp ilk  devrenin  son maçı olan medcem silifke belediye sporukendi evimizde seyircimiz karşısında yenip puan almanın planlarını yapıyoruz. bu maçlardan galip gelebilmek içindaha yoğun tempoda ve daha istekli çalışıyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ağaçören Belediye Başkanı Salman’dan, Köpek
Sıradaki Haber Başkandan köpek katliamı iddialarına sert yanıt: Gerçek dışı ve üzücü!