Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEK GAYEMİZ MİLLET

ak parti aksaray belde,

ak parti aksaray belde, İlçe ve il belediye başkan adaylarınıdüzenlediği aday tanıtım programın da   açıkladı.

ak parti  genel başkanyardımcısı julide sarıeroğlu  aday  tanıtım programında İnşallah 31 martseçimlerinde de tevazu, samimiyet ve gayretle yine önce millet önce memleketdiyerek hep birlikte yollara devam olacağız. milletimiz bizim için sesine kulakverdiğimiz tek önceliğimiz, tek gerçeğimiz. bugüne kadar rahatsızlık duyanlarınaslında rahatsızlık sebebi de bu milletin sesine kulak verilmesi milletin bütün politikaların temeliolması bu yolumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz dedi.

ak parti 31 mart 2019  tarihinde yapılacak yerelseçimlerde  aday olacak belediye başkanadaylarını  ak parti genel başkanyardımcısı julide sarıeroğlu’nun katılımı ile geçtiğimiz pazar günü atatürkspor salonun da  yapılan aday tanıtımprogramında açıkladı.

aksaray ak parti İl başkanıhüseyin altınsoy yaptığı konuşmasında; “bugün yeni bir dönemin başlangıcı. 31 mart yerelseçimleri milletimizin umudunu kırmaya çalışanlara karşı verilmesi gerekencevabın günüdür. bir süre önce kıymetli kardeşim evren dinçer sayıncumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın takdirleri ile aksaray’ımıza içinbelediye başkan adayı olarak gösterildi. evren dinçer kardeşimiz davasınıbilen, donanımlı, çalışkan, kendisini çok iyi derecede yetiştirmiş birkardeşimiz. ben bu yolda başarılar diliyorum kendisine. ayrıca bugün buradaadaylığı açıklanacak olan ilçe ve belde belediye başkan adaylarımızı şimdidenbaşarılar diliyorum.

allahyar ve yardımcınız olsun.

Şundanemin olunmalıdır ki biz teşkilat olarak her zaman adaylarımızın yanındayız.kısa süre önce şehirde çalışmalarımıza başlamamıza rağmen evren dinçerbaşkanımızla halkımızın yoğun bir teveccüh gösterdiğini görüyoruz. bundan dabüyük bir mutluluk duyuyoruz. allah’ın izniyle 31 mart günü kendisi şehrinemini olacak ve bu aziz millet yine hizmetlerin en güzeline sahip olacak. bukutlu yolda yanımızda olan, dualarıyla bizi destekleyen tüm halkımıza teşekkürediyoruz. hayallerimize birlikte ulaşmak adına var gücüyle çalışmaya devamedeceğiz. girmedik gönül çalmadık kapı bırakmayacağız. halka hizmet hakkahizmet düsturuyla hareket edecek ve bizler hakkın yolundan ayrılmayacağız.sözlerim en son bölümünde ak belediyecilik anlamında 10 yıl Şehrimize hizmeteden nevzat başkanımıza ve 5 yıl boyunca şehrimize hizmet eden halukbaşkanımıza kıymetli hizmetleri için teşekkür ediyor hepinizi allah’a emanetediyorum” dedi.

aksaray belediye başkanı halukŞahin yazgı; “bukardeşiniz yaklaşık 10 yıl önce partimizde, İl başkan yardımcılığı ardındanmerkez ilçe başkanlığı sonra belediye meclis üyeliği ile başlayan bir süreçtetabiri caizse ak parti okulundan okulumuzu okuyup diplomamızı aldık ve sayıncumhurbaşkanımız emretti. burada belediye başkanlığı yaptık. allah nasip ederse31 mart’ta da inşallah evren kardeşimize bu görevi bu bayrak yarışını teslimetmenin gururunu yaşıyorum. belediye başkanlığı yaptığım 5 yıl boyunca 5 tanekadın kolları başkanımızla çalıştım. 3 tane gençlik kolları başkanımızlaçalıştım. 2 merkez ilçe başkanı, 3 İl başkanı, 3 yerel yönetimlerden sorumlugenel başkan yardımcımız ve sizlerin de bildiği üzere 3 başbakanımız daçalıştık. aslında 5 yıla çok şey sığdırdık. bunu da sağa sola baktığımızdafarkına varıyoruz. 5 yılda da yapılan seçimler ise 3 tane genel seçim 2 tanereferandum 1 tane kendi seçimim ve 31 mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerolacaktır. göreve başlamadan 5 yıl önce 118 tane proje açıklamıştık. diğerbelediye başkanları ile konuştuğumda sen çılgın mısın dediler. hakikaten deçılgınlık yapmışız ama iyi ki de çılgınlık yapmışız. rabbim bize böyle birhizmet yapmayı nasip eyledi” dedi.

aksaray belediye başkan adayıenver dinçer;“aday tanıtım toplantısında hoş geldiniz sefalar getirdiniz. değerli davaarkadaşlarım öncelikle bizlere bu görevi layık gören liderimiz,cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’a şahsım ve belediye başkan adaylarıarkadaşlarım adına şükranlarımı arz ediyorum. bilindiği üzere ak parti yerelyönetim hareketidir. sayın cumhurbaşkanımızın 1994 yılında kazandığı zaferle bukutlu yürüyüşe başlamış 2002 yılında milletin teveccühü ve isteğiyle taşlanmışbir harekettir. o günden bugüne kadar türkiye cumhuriyeti hizmet odaklı veinsan merkezli sosyal belediyecilik anlayışıyla ak parti ile taşlanmış biroluşum haline gelmiştir. dünyadaki örneklerin yanında yalnızca kaldırım taşı,şehrin parkları, imar kanunları ile değil halkının maddi manevi ihtiyaçlarınagöre projeler hazırlayan şehri canlı organizma olarak gören hakkın emanetişuuru ile yaklaşan bir anlayışın servisidir sosyal belediyecilik anlayışı. bizde allah nasip ederse bu ilke ve anlayış çerçevesinde hizmetlerimize devam edeceğizÇevre şehircilik mimari olan liderimiz sayın recep tayyip erdoğan 16 yılboyunca şehirlerimizde imar hizmeti ile kalmamış ulaşımdan sağlığa, millieğitim’den ekonomiyi ve milli projeleri hayata geçirerek ülkemizi cumhuriyettarihinde hiç olmadığı kadar büyütmüştür. bu kutlu yürüyüşle 31 mart akşamıkazanacağımız zaferle allah nasip ederse 2023 hedeflerine ulaşmak adına büyükbir başarı elde edeceğiz” dedi.

aday tanıtım programda ak parti  genel başkan yardımcısıjulide sarıeroğlu bugün yeni bir başlangıcın inşallah hep birlikte şahitliğiniyapacağız. İlçelerimizin ve beldelerimizin aksaray’ımıza beldelerimize ülkemizeve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. hepimiz adaylarımız için partimiz için bu yenibaşlangıcı  düğün gibi burada kutlamakiçin  bir aradayız. İnşallah bu güzellikdaim olsun.  bu gördüğüm tablo  kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla  gerçekten ço0k güzel heyecan verici  sayın cumhurbaşkanımıza da inşallahaksaray’ımızın  güzel enerjisini buradanileteceğimi de belirtmek istiyorum.

rekorlarla 17 yıldır gerçekleştirdiğimiz 14 seçimde her zaman aksaray damgasını güçlü birşekilde vurdu. İnşallah 31 mart seçimlerinde de yine güçlü bir aksaraydamgasını  o listelerde ilk onlarda  ilk yirmilerde  görmeye alıştığımız aksaray’a yaraşır, yaraşacaksonuçları  beklediğimizi de  buradan ifade etmek istiyorum. Çok ciddiçalışmalar yapıldı. yenel seçimlere yönelik adaylarımızın belirlenmesiylealakalı olarak  genel merkezimizde  sayın cumhurbaşkanımız recep tayyiperdoğan’ın liderliğinde  tabiri yerindeise ilmik, ilmik işleyerek 81 ilimizdeki çalışmalarımızı yürüttük  çalışmalarımızı inşallah sonuçlandırmanoktasına geldik.  aksaray’ımızı sayıncumhurbaşkanımız tarafından evren dinçer başkanımız açıklandı.  bu 15 güniçinde de kalan adaylarımızı il ve ilçelerimizle alakalı beldelerimizlealakalı  adaylarımızı açıklamaklaalakalıda  merkez karar ve yönetim kurulüyelerimize görevlendirmeler gerçekleştirildi. amacımız gayemiz  en kısa sürede  tüm adaylarımızı, aday adaylarımızıaçıklayarak  sahalarda milletimizlegönül, gönüle onların talepleri ve beklentileri sıkıntıları olabilir  bunlarla alakalı  görüşlerini alıp çalmadık kapı bırakmayarak,sıkmadık el bırakmayarak 31 marta kadar var gücümüzle çalışmak, çalışacağız inşallah 31 ocak tarihinde de  ak parti ailemizin manifestosunu  31 mart seçimlerine yönelik manifestosunu dasayın cumhurbaşkanımız  ankara da  yine siz çok kıymetli teşkilatlarımızıntemsilcilerinin katılımı ile  tüm türkiyeile  dünya ile paylaşacaktır.

ak parti demek belediyecilik demek 94 yılında  bu yola çıkan sayın cumhurbaşkanımız üç Çdemişti o zaman  üç Ç ile mücadeleedeceğim diyerek yola çıkmıştı o zaman İstanbul büyük şehir belediye başkanlığında  yapılamaz olamaz denilen her şeyi yapmış vemilletimize  hizmet anlamında  hizmetkarlığı esas alarak  gerçekten damga vuran  bugün bile örnek olarak bizlerin uyguladığımodelleri çalışmaları  imzaları atmıştır.Çamurla mücadele demişti, çukurla mücadele demişti ve çöple mücadele demişti.ak parti demek belediyecilik demek, ak hizmetler demek bizlerde sayıncumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu ilkeler hizmet modelleri doğrultusunda 2004 yılında ak parti olarak ilk yerel  seçimlere girmiştik. o zamankisloganımız  yerel kalkınma başlıyordu.ondan sonra  beş sene sonra  yeni seçim yerel seçimlerle ilgili 2009yılında  işimiz hizmet gücümüzmillet  diyerek sloganımızla   yine yolara devam olmuştu. beş sene sonra2014  seçimlerinde de  daima hizmet daima milletti. İnşallah 31 martseçimlerinde de tevazu, samimiyet ve gayretle yine önce millet önce memleketdiyerek hep birlikte yollara devam olacağız. milletimiz bizim için sesine kulakverdiğimiz tek önceliğimiz, tek gerçeğimiz. bugüne kadar rahatsızlık duyanlarınaslında rahatsızlık sebebi de bu  milletinsesine kulak verilmesi milletin bütün politikaların temeli olması bu yolumuzdanasla vazgeçmeyeceğiz. 15 temmuz  ağırbirde darbe girişimi sırasında da ekranlara bağlandığı zaman  sayın cumhurbaşkanımız yine milleti işaretetti. bu yolumuzdan asla ayrılmadık. bundan sonrada milletimizden aldığımızgüçle de destekle de ayrılmayacağız inşallah gönül belediyeciliği ile ilgili   olarak  manifestomuzda da göreceksiniz çok ciddiolarak eğilmiş durumdayız. bu tevazu, samimiyet gayret olarak sloganımızınaltında yatan  gerçeklik gönülbelediyeciliği  sayın cumhurbaşkanımıztarafından gönül seferberliği  oluşturulmuş durumda bizler  tümbirimler olarak tüm başkanlar olarak tüm partimizin yapmış olduğu çalışmalarıbu perspektifte gözden geçiriyoruz dedi.

programa; ak parti milletvekilleri İlknur İnceöz, cengizaydoğdu, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti il başkanıhüseyin altınsoy,  ak parti merkez ilçe başkanıhamza aktürk, Önceki dönem milletvekilleri, İl, ilçe  yöneticileri, öncekidönem  il başkanları, ilçe başkanları  belde  başkanları, kadın kolları  ve belediye başkan adayları ve vatandaşlarkatıldı.

ak partİ  aksaray beledİyebaŞkan adayi

evren dinçer

ak partİ beledİye baŞkan adaylari

İlÇe beledİye baŞkan adaylari
ağaçören: kemal salman
eskil: necati belgemen
gülağaç: faruk teymen
güzelyurt: Ünal demircioğlu
ortaköy: ali rıza Özdemir
sarıyahşi: fatih Ünsal
sultanhanı: fahri solak

belde beledİye baŞkan adaylari

eşmekaya: tayfur başkan
demirci: hüseyin us
gülpınar: mustafa baymışlıoğlu
saratlı: yılmaz balkış
ihlara: ahmet dinç
selime: levent Çevik
bağlıkaya: davut Çalışkan
helvadere: İsa tezgel
sağlık: mustafa kepil
taşpınar: sinan korkut
topakkaya: adem baylan
yenikent: mehmet akdere
yeşilova: adnan bayraktar
yeşiltepe: muammer tosun

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Selçuklu’nun Şaheseri Ağzıkarahan Göz Kamaştırıyor!
Sıradaki Haber Aksaray’da 800 yıllık hazine gün yüzüne çıktı!