Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEDBİRLER ALINACAK

valiali mantı: “seçimlerin aksaray’da

valiali mantı: “seçimlerin aksaray’da huzur içinde yapılması için ne gerekiyorsahep birlikte yapacağız” dedi.

31mart mahalli İdareler, mahalle muhtarları ve İhtiyar heyetleri seçimlerigüvenlik toplantısı vali ali mantı başkanlığında gerçekleştirildi. valiliktoplantı salonunda düzenlenen toplantıda açıklamada bulunan vali ali mantı, 31martta yapılacak seçimlerin aksaray’da huzur ve hukuk içerisinde yapılması içinher türlü tedbirin alınacağını söyledi.

toplantıya,vali yardımcıları gürkan karaman, Şahin bayhan, belediye başkan vekili süleymancanbulut, emniyet müdürü ali karabağ, jandarma komutanı albay fuat anık, İlçekaymakamları, siyasi partilerin İl başkanları ve temsilcileri, ilgili kamukurum müdürleri ile medaş ve enerya yetkilileri katıldı.

toplantıdaaksaray emniyet müdürlüğü güvenlik Şube müdürü muhsin erdoğan tarafından; seçimtakvimi, seçim öncesi alınacak güvenlik tedbirleri, seçim esnasında alınacaktedbirler, seçim sonrasında alınacak tedbirler ile seçim sürecinde karşılaşılansorunlar ile ilgili sunum yapıldı.

valiali mantı 31 mart’ta yapılacak mahalli İdareler, mahalle muhtarları ve İhtiyarheyetleri seçimlerinin özelde aksaray’a genelde tüm türkiye’ye hayırlı olmasıdileğinde bulundu. seçimlere katılacak aday ve partilerin ilgili kanundabelirtilen hususlar çerçevesinde hareket edeceğine inandığını ifade eden valiali mantı seçimlerin aksaray’da huzur içinde yapılaması için ne gerekiyorsa hepbirlikte yapacaklarını bu konuda her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

siyasiparti İl başkanları yaptıkları istişarelerde ses yayını ve müzikli araçlarıkullanmama ve seçim bürosu açmama kararı aldıklarını, ses yayın araçlarınımahallelerde yapacakları toplantıları duyurmak amacıyla kullanacaklarınıbelirterek vatandaşları rahatsız edecek propaganda araçlarını kullanmadan seçimçalışmalarını yürüteceklerini belirttiler.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde motosiklet çalan
Sıradaki Haber Motosiklet çalan iki hırsızdan biri tutuklandı