Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tedbir almayan yandı!

Ankara, İstanbul, Aksaray, Nevşehir,

Ankara, İstanbul, Aksaray, Nevşehir, Antalya için 14-15 Kasım uyarısı! Tedbir almayan şimdi yandı
Bardak boşanırcasına yağacak olan sağanak yağmura hazır olun! Birçok uyarıldı! İşte ayrıntılar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) son güncellemeleriyle İstanbul için 13-14 Kasım tarihleri arasında hava koşullarında değişiklik beklediklerini açıkladı. MGM’nin verilerine göre, İstanbul’da hava sıcaklıkları bugünden itibaren yaklaşık 10 derece düşecek. Aynı zamanda kent genelinde sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor.

MGM uzmanları, İstanbul’da özellikle akşam ve gece saatlerinde kuvvetli sağanak yağışların görülebileceği uyarısında bulundu. Yağışların yerel olarak şiddetini artıracağı ve sel baskınlarına neden olabileceği ifade edildi. Bu nedenle vatandaşlar dışarıya çıkarken gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıldı.
Ayrıca MGM, Marmara Bölgesi’nin kuzey kıyılarında rüzgarın kuzey yönlerden 40-60 km/saat hızla eseceğini duyurdu. Lodos olarak adlandırılan bu rüzgarın İstanbul’da da etkili olacağı belirtildi. Rüzgarın etkisiyle deniz taşkınları ve ağaç devrilmeleri gibi olumsuzlukların yaşanabileceği bildirildi.

  1. Vatandaşlar, hava koşullarındaki değişikliklerden etkilenmemek için gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıldı. Ayrıca acil durumlarda 112 numaralı telefonu arayarak yardım istenebileceği hatırlatıldı. İstanbullular 13-14 Kasım tarihlerinde hava muhalefeti nedeniyle dikkatli olmaları gerektiğini unutmamalı.
    Haber Merkezi