Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TDV Kadın Kolları’ndan Yeni Projeler İçin Güçlü Adımlar: İl Müftüsü Işıldar’dan ‘İnfak Bilinci’ Vurgusu

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın katılımıyla, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Kolları İstişare Toplantısı düzenlendi. İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, TDV’nin çalışmaları değerlendirilerek, gelecek dönem faaliyetleri planlandı.

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen TDV Kadın Kolları İstişare Toplantısı, İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Raziye Bozova, TDV gönüllüleri ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müftüsü Veysel Işıldar, infakın (karşılıksız verme) İslam’daki yerine değinerek şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Diyanet Vakfı’nın yürüttüğü çalışmalar, sadece bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyeti değildir. Bu çalışmaların temelinde Allah rızası vardır. Bizler, ihtiyaç sahiplerine sadece maddi destek ulaştırmıyoruz; aynı zamanda iyiliği ve kardeşliği de paylaşıyoruz. Hayırseverlerimizin bağışlarını en emin şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak, hepimizin sorumluluğudur. Bu vesileyle, vakfımıza maddi ve manevi destek sağlayan tüm hayırseverlerimize ve bu iyilik köprüsünde görev alan vakıf gönüllülerimize teşekkür ediyorum.”

İl Müftüsünün konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı Raziye Bozova riyasetinde TDV Kadın Kolları’nın çalışmaları ele alındı. Toplantıda, yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi yapılarak, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeler planlandı. Alınan kararlar ve yapılan görevlendirmelerle toplantı sona erdi.

Toplantının, TDV Kadın Kolları’nın çalışmalarına yeni bir ivme kazandırması ve hayır faaliyetlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlaması bekleniyor.

Haber Merkezi