Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TBMM’de Tarihi An: Türkiye’nin Yüzyılının Kurucusunu ve Cumhuriyetin Koruyucusunu Övdü!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ramazan Kaşlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)‘den yaptığı coşkulu konuşma ile Cumhuriyetin 100. yılını kutladı.

Kaşlı, Aksaray’da hemşehrilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kutlamalara atıfta bulunarak, bu anlamlı dönemi büyük bir coşku ve heyecanla geçirdiklerini vurguladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Türk milletinin bağımsızlığına olan bağlılığını temsil eden Kuvayı Milliye hareketini önemli bir önder olarak tanımlayan Kaşlı, günümüzün Bilge Kağanı olarak nitelendirdiği Devlet Bahçeli’ye de özel bir vurgu yaptı. “Lider Ülke Türkiye’nin mimarı” olarak gördüğü Bahçeli’yi Türkiye’nin yüzyılının kurucusu ve Cumhuriyetin koruyucusu olarak övdü.

Kaşlı, “İki asırlık demokrasimizin 2. gününde, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyeti ile taçlandırılmış güçlü iradesinin tecellisi” olan TBMM’den seslenirken, Gazi Meclis’in Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladığını ifade etti.

Konuşmasının sonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm aziz şehitleri ve kahraman gazileri saygı, minnetle ve rahmetle andığını belirten Kaşlı, Türkiye’nin Cumhuriyet coşkusunu yine birlikte kutlamanın önemine değindi.

Milletvekili Kaşlı’nın coşkulu konuşması TBMM’de büyük ilgi ve alkışla karşılandı. Haber; Fatma Altınok