Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Taşpınar Belediye Başkanından Etimesgut Belediyesine ziyaret 

Aksaray’ın Taşpınar Kasabası Belediye

Aksaray’ın Taşpınar Kasabası Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
31 Mart seçimlerinde Aksaray’da 22 yerleşim yerinde yapılan seçimlerde, sadece Taşpınar beldesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) başkan adayı İsmail Yılmaz belediye başkanlığını kazandı. Göreve geldikten sonra beldesinin sorunlarını çözmek ve Taşpınarlılara daha fazla hizmet edebilmek için yoğun mesai harcayan Yılmaz, hem ziyaretlerde bulunuyor hem de gece gündüz çalışmaya devam ediyor.
CHP’Lİ İSİMLERDEN DESTEK
Taşpınar’ın damadı ve CHP Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ali Abbas Ertürk ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ve birçok belediye başkanını ziyaret eden İsmail Yılmaz, “İşimiz gücümüz Taşpınar” diyerek, geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Etimesgut ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ETİMESGUT’TAN TAŞPINAR’A DESTEK SÖZÜ
Ziyarette, Taşpınar kasabasını tanıtan Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, Taşpınar’ın Aksaray’ın en eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirterek, Taşpınar’a yapılacak hizmetlerde Etimesgut Belediyesi’nin vereceği desteklerden dolayı teşekkür etti.
BEŞİKÇİOĞLU’NDAN HİZMET VURGUSU
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gerek Etimesgut’un gerek diğer belediyelerin daha iyi hizmet alabilmesi için belediye başkanlarının görevlerini çok iyi yapmaları ve halka hizmet etmeleri gerektiğini vurguladı. Beşikçioğlu, Taşpınar’a destek olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.
İsmail Yılmaz, Taşpınar’a daha fazla hizmet getirebilmek adına çalışmalarını sürdürmeye ve yeni projeler geliştirmeye kararlı. Bu ziyaretler, Taşpınar’ın gelişimi ve halkın refahı için atılan önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Fatma Altınok