Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Taşpınar Belediye Başkanı Yılmaz, ekibiyle birlikte temizlik yaptı

Taşpınar Belediye Başkanı İsmail

Taşpınar Belediye Başkanı İsmail Yılmaz belediye personelleri ile birlikte örnek bir davranış sergiledi. Başkan Yılmaz ve ekibi vatandaşlarla birlikte çöp temizliği yaparak, kasabayı güzel bir görünüme kavuşturdu.

Taşpınar Kasabası Belediye Başkanı olarak seçilen İsmail Yılmaz’ın Kasabaya ve halkına umut olacak çalışmalara imza atıyor. Belediye Başkanı Yıldız, tüm belediyelere örnek olacak bir davranış sergileyerek yeni dönemine başladı.

Belediye Başkanı Yılmaz, belediye ekipleri ve vatandaşlarla birlikte sokaklarda çöp toplayarak çevre temizliği yaptı.

“Emeğimiz, Gönlümüz Taşpınar İçin”

Yapılan çevre temizliği sonrası açıklamalarda bulunan Taşpınar Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, “Değerli arkadaşlarım biz emeğe ve alın terine saygı anlayışıyla çalışma arkadaşlarımızla birlikte olmayı tercih ettik. Bugün nefsimizi terbiye etmek adına yönetimdeki arkadaşlarımız ve mesai arkadaşlarımızla birlikte kasabamızdaki çöp temizliğine eşlik edelim dedik. Emeğimiz, gönlümüz Taşpınar için. Ne diyordu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanımız Özgür Özel, ‘İşimiz gücümüz Taşpınar.’ İşimizi tamamladık. Belediyemizin Fen işlerine geldik. Fen işleri gördüğünüz gibi sıkıntılı bir durumda. Biz en kısa zamanda fen işlerimizin yerini değiştireceğiz ve belediye olarak kademe sistemine geçeceğiz. İnşallah başarılı da olacağız bu konuda. Hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Hepinizin emeğine ve gönlüne sağlık. Teşekkür ediyorum. Allah işinizi rast getirsin.” dedi.

“Onların Hem Emeğine Hem Fikrine İhtiyacımız Var”

Haftaya Cumartesi günü de temizliğe devam edeceklerini belirten Yılmaz, “Taşpınar TOKİ bölgesinde vatandaşlarımızla işbirliği halinde çevre temizliği ve çevre düzenlemesi yapacağız. Onların hem emeğine hem fikrine ihtiyacımız var. Bu konuda TOKİ’de ki kardeşlerim kendilerini zihinsel ve bedensel hazırlığa başlasınlar.” diyerek kasabalıları çevre temizliğine davet etti.

Fatma Altınok