Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tarım İl Müdürlüğü aylık istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı

Aksaray Tarım ve Orman

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinasyonunda Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Aksaray’da faaliyet gösteren kurum ve kuruluş yöneticileri ile İstişare ve Değerlendirme toplantısı yapıldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Aksaray Şube Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı toplantıda; Aksaray’da gerçekleşen tarımsal çalışmalar değerlendirildi. Son zamanlarda tarımsal faaliyetlerle Aksaray’da üretimi arttırmak hedeflenirken, Aksaray’da tarımsal çeşitliliği de verimli hale getirecek çalışmalara değinildi.
Tarım İl Müdürlüğü tarafından gıda denetimi faaliyetleri arttırılarak Aksaray’da hijyenik ve son kullanma tarihi geçmemiş ürünlere dikkat edilmesi hususunda yapılan denetimler hakkında görüşüldü.
Tarım İl Müdürlüğünce yürütülen projeler hakkında istişare eden heyet, üreticilere tarıma teşvik etmek ve üretimde çeşitliliği sağlamak adına çalışmalara değindi.
Aksaray’da gerçekleşen tarımsal faaliyetlerle üreticilere verilen desteklerle üretim arttırılması hedefleniyor. Bakanlık tarafından verilen desteklerle üretim hem arttırılıyor hem de kolaylaşıyor. Toplantı da Aksaray’da gerçekleşen tarımsal yatırımlar ve üreticileri desteklemeye yönelik yapılan projeler değerlendirildi. Üretimi arttırmak amacıyla neler yapılabilir istişare edildi.
Haber: Fatma Altınok