Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TARİHİMİZİN UNUTULMAZ ŞANLI ZAFERİ

ak parti milletvekili İlknur İnceöz, “milletimizdekiÇanakkale ruhu olduğu müddetçe bu

ak parti milletvekili İlknur İnceöz, “milletimizdekiÇanakkale ruhu olduğu müddetçe bu coğrafyadan her türü terörü defedeceğiz”dedi.

ak parti milletvekili İlknur İnceöz; Çanakkalezaferinin 104. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada “bugün Çanakkale denizzaferi’nin 104. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. bugün şanlıtarihimize altın harflerle kazınan destansı bir kahramanlığın yıl dönümü.bundan tam 104 yıl önce aziz milletimiz yedi düvele karşı bir var oluş savaşıvermiş ve alnının akıyla galip gelmiştir dedi.
ak parti milletvekili İnceöz ; milletimiz ‘in,Çanakkale’de 18 mart 1915 günü tüm yokluklara, imkânsızlıklara rağmen birlik,beraberlik içinde ve iman gücüyle tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ dedirttiğinivurgulayan İnceöz,“18 mart, ülkenin dört bir köşesinden çoluk, çocuk, genç,ihtiyar, kadın, erkek demeden vatanı ve milleti için hayatını ortaya koyankahramanlarımızın kazandığı eşsiz bir zafer demektir.
18 mart, yalnızca bir askeri başarı değil aynızamanda necip milletimizin topyekûn ayağa kalktığı bir diriliş ve yükselişdemektir.
18 mart, farklı milletlere mensup insanların yanyana, koyun koyuna yattığı ve bu yönüyle tüm dünyaya emsal teşkil edenÇanakkale demektir.
18 mart Şehitleri anma günü ve Çanakkale denizzaferi’nin yıl dönümü vesilesiyle tekrardan hatırlatmak isterim ki; bizlermillet olarak İstiklal Şairimizin:
“vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
bir hilâl uğruna, yâ rab, ne güneşler batıyor”
diye bahsettiği ve kanıyla bu toprakları vatankılan aziz şehitlerimizi daima minnetle, şükranla anacağız ve şehitlerimizinaziz emanetini ebediyen koruyacak, bu emaneti çok daha yükseklere taşımak içinvar gücümüzle mücadele edeceğiz.”
İnceöz; “Şehitleri anma günü ve Çanakkale denizzaferi’nin yıl dönümünde anafartalar komutanı gazi mustafa kemal atatürk baştaolmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle veminnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

“bu cennet vatan üzerinde kirli oyun vehesaplar peşinde koşan, insanlıktan nasibini almamış teröristleri ve onlarındestekçilerini ise lanetliyorum. herkes bilsin ve vatandaşlarımız müsteriholsun ki, necip milletimizdeki ‘Çanakkale ruhu’ olduğu müddetçe, bucoğrafyalardan her türlü terörü allah’ın izniyle def edeceğiz dedi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Sıradaki Haber  İki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı