Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TARAFTARDAN BAŞKAN YAZGI’YA PLAKET

68 aksaray taraftar grubulideri

68 aksaray taraftar grubulideri ahmet kaya ve beraberindeki siyah beyazlı taraftarlar aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’yı makamında ziyaret edip, aksaray spora verdiğidesteklerden dolayı teşekkür ederek plaket verdiler. 

taraftar lideri ahmetkaya yaptığı açıklamada aksaray sporun bu yıl şampiyon olacağına yürekteninandığını belirterek “ bizler aksaray sporumuzun şampiyon olacağınainanıyoruz. belediye başkanımız her zaman takımımızın yanında yer aldı. Çokbüyük katkılar sağladı. başkanımızın sayesinden bugünlere geldik. bu vesileylesayın başkanımıza sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz ve gününanısına plaket takdim ediyoruz.” dedi.

taraftar lideri ahmetkaya kalan 6 maçımızı da kazanarak Şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. bu haftaİçel spor maçımız var. bu maç her açıdan çok ama çok önemli. tüm aksaraylısporseverleri takımımıza destek vermeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin yazgı ise yaptığı açıklamada aksaray sporu bu sene şampiyon olarakgörmek istediğini ve bu taraftar grubu ile bunu başaracağına inandığınıbelirterek “68 aksaray beldespor’umuza her maçta büyük destek veren 68 gençlikaksarayspor taraftar grubuna nazik ziyaretleri ve bizlere verdikleri plaketiçin teşekkür ediyorum.”

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Nevzat Palta, Kurban Bayramı dolayısıyla
Sıradaki Haber Kalplere işleyen bayram mesajı: Nevzat Palta’dan duygusal kutlama