Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TAG SİSTEMİ BEĞENİLDİ

Şehir içi trafik akışının

Şehir içi trafik akışının daha düzenli olması için bukonudaki birçok yeniliği aksaray’a getiren aksaray belediyesi ulaşım hizmetlerimüdürlüğü, araç sürücülerinin trafik ışıklarını daha kolay görmelerini sağlamakamacıyla tag adı verilen sinyalizasyon sistemini büyük bölcek mahallesi sanayikavşağında uyguladı.

6 metre yüksekliğinde baştan sona kadar led ışıkla donatılanve sinyalizasyonun durumuna göre renk değiştiren tag sistemi araç sürücüleritarafından da beğenildi.

sürücüler, aksaray belediyesinin yaptığı sistem sayesindekavşağa yaklaşırken trafik ışıklarının renklerini uzaktan rahatlıklagörebildiklerini ve geçiş için kendilerini ona göre hazırladıklarını belirterek,bu hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

ulaşım hizmetleri müdürlüğü yetkilileri ise bu sisteminaksaray’da pilot bölge olarak ilk kez büyük bölcek mahallesi sanayi kavşağındauygulandığını, ihtiyaç duyulması halinde üzerine yön ve bilgi levhaları dayerleştirilebileceğini ifade ederek, gerekirse şehrin diğer kavşaklarında dauygulanabileceğini kaydettiler.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!