Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SÜTAŞ MİLLİ SERMAYE OLARAK ÜLKEMİZİN GURURU

aksaray valisi ali mantısütaş

aksaray valisi ali mantısütaş aksaray fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. sütaş yönetimkurulu başkanı muharrem yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve fabrika yöneticileritarafından karşılanan vali ali mantı sütaş’ın süt ve süt ürünleri üzerineyürüttüğü çalışmalar ve yatırımlar ile aksaray fabrikası hakkında bilgi aldı. 

sütaş aksaray fabrikasınınüretim tesislerini gezen vali ali mantı hijyen ve mükemmel bir ortamda, güleryüzlü ve disiplinli çalışanlar ile karşılaştığını bu nedenle sütaş’la bir kezdaha gurur duyduğunu söyledi.

sütaş’ın aksaray dayatırım yapma kararı ile ilgili anısını vali ali mantı’ya anlatan sütaş yönetimkurulu başkanı muharrem yılmaz bursa karacabey’de aksaray’dan getirilenyoncanın ödeme makbuzlarını gördüğünde şaşırdığını yaptığı araştırmadaaksaray’da üretilen yoncanın kalite ve verim açısından en değerli bitki yemleriarasında olduğunu gördüklerini söyledi.

aksaray’ın özellikle yoncave mısır sılajında ticari bir merkez konumunda olduğunu kaydeden yılmaz; aksaray’dayüzlerce üreticiden topladıkları sütlerle, sütün iyiliğini bereketini tümtürkiye’ye avrupa’daki fabrikalar ile tüm dünyaya yaymaya devam ettiklerinibelirtti.

vali ali mantı sütaş’ınyaptığı yatırımlarla tarım ve hayvancılığın gelişmesine sunduğu katkının çokbüyük olduğunu, bu gibi tesislerin gelişerek büyüyeceğine inancının tamolduğunu söyledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, İç Anadolu bölge toplantısına katıldı