Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Susma, Konuş, Korkma, Çünkü Sen İnsansın!

Aksaray Enderun Eğitim Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Genel Müdürlüğü ile protokolü kapsamında hayata geçirilen Enderun Yaz okulunda Gazze’deki katliama dikkat çeken video hazırlandı.

Aksaray Enderun Eğitim Vakfı

Enderun yaz okulunda öğrenciler ve öğretmenler tarafından İsrail’in Gazze halkına yönelik uyguladığı katliama dikkat çeken video klip hazırlandı.

Filistin’de yaşanan katliama dikkat çeken çocuklar insanlığa mesaj vererek katledilen çocukların masum insanların unutulmaması ve savunulması gerektiğine vurgu yaptı.

Öretmen ve öğrenciler tarafından Gazze’de yaşanılan katliama dur denmesi gerektiğine dikkat çekildi. Tüm insanlığın bir sorunu olduğunu dile getirilerek, çocuk kadın demeden binlerce insanın katledildiğine dikkat çekildi. Filistin’in bir medeniyet meselesi değil bir insanlık meselesi olduğuna vurgu yapıldı.

Öğretmen ve öğrenciler Gazze’nin savunulmasının insan için gerekli olduğuna değindiler. Minik öğrenciler ve öğretmenleri tarafından hazırlanan kip sosyal medya ta birçok kez izlenerek yoğun beğeni toplandı.

Fatma Altınok