orijinal kaporta olarak 40 yılı aşkın süredir aksaraylıvatandaşların hizmetinde olan mehmet durmuş ve ekrem durmuş mesleğinininceliklerini siz okuyucularımıza aktardı.
orijinal kaporta sahibi mehmet durmuş; “İşlerimiz iyiancak birazda olsa bu aylarda durgunluk var. Şükürler olsun çalışıyoruz. bizanlaşmalı sigorta şirketlerinin arabalarını yapıyoruz. Özel servis olarakmüşteri bize geldi mi kaporta, boya, döşeme, mekanik dahil araç hakkındaaklınıza ne geliyorsa anahtar teslim yapıyoruz. son dönemde artan döviz fiyatları yedek parçalara yansıdı. bazıparçalarda %70 olurken bazı parçalarda da %100 zamlandı. döviz de yaşanandüşüşler yedek parça fiyatlarına yansımadı” dedi.
sürücüler bilinçlendi
kaporta ustası durmuş; “geçen yıllara nazaran kışlarındaartık sürücüler bilinçlenmiş durumda, bu yıl yoğun kar nedeniyle birçok sürücüaracını yolara çıkarmadı. bu yüzden de kazaların sayısında azalış oldu.gerçekten de sürücülerin bilinçlenmesi güzel” dedi.
artık araba doktoru olduk
durmuş; “40 yıldır kaporta mesleğini icra eden kaportaustası durmuş, küçüklüğümüzde bu işe başladık. 40 yılı aşkın süredir de bumesleği icra ediyoruz. artık arabaların doktoru olduk. nerede sorun varsa orayamüdahalede bulunuyoruz” dedi.
haber vedat tunç

