Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SÜRPRİZ İNDİRİMLERLE YILBAŞINA HAZIRIZ

emrullah Ülkü kuruyemiş’in sahibi

emrullah Ülkü kuruyemiş’in sahibi hakan Ülkü ilegörüşerek kuruyemiş fiyatları ve yılbaşı hazırlıkları ile ilgili bilgiler aldık

hakan Ülkü “25 yıldır kuruyemiş işi ile uğraşıyorum. İlkönce toptan kuruyemiş imalatı ve satışı yapıyordum.  son 5 yıl içinde perakende satışı yapmayabaşladım. İlk şubemizi kafeler caddesinde açtım. İkinci şubemizi de burada pirimehmet Çarşısında açtım.

en çok satılan ürünlerimiz çekirdek kuruyemiş ve yöreselürünlerimizdir. kendi yaptığımız cezeryeler ve lokumlar da rağbet görüyor. cezeryelerimizve lokumlarımız da glikoz şurubu içermiyor ve tamamen yerliürünlerimizdir.  lokumlarımızı afyonkaymağına sararak müşterilerimize sunuyoruz.

en çok satılan ürünlerimizin fiyatları ise;

Çekirdek 15 tl – 19 tl

karışık kuruyemişler 30 tl – 70 tl

cezerye 40 tl

antep fıstığı 60 tl

kaju 95 tl

fındık 50 tl

Çam cezerye  40 tl.bu fiyatlarımız yılbaşında indirimli olarak vatandaşlarımız alabilecekler.

sürprizİndirimlerimizle yılbaşına hazırız

yılbaşında antep fıstığı, fındık içi gibi pek çokürünümüzde indirim yapacağız. yılbaşına özel paketler hazırlamayabaşladık.  kuruyemiş paketimizde küçükparçalar halimde antep fıstığı, fındık, bademden oluşan paketimiz var, yanında meşrubathediyesi ile birlikte. bunlar haricinde karışık kuruyemiş paketlerimiz var.Çikolata paketleri hazırlıyoruz. sepetler halinde 35 tl ,50 tl ve 75 tl olarak üçboy paketimiz var. yılbaşına özel hazırladığımız paketlerden biride ceviziçinden yaptığımız cezerye çam ağaçlarımız var.

aksaraylı vatandaşlarımıza keyifli bir yılbaşıgeçirmeleri için sürpriz indirimlerimiz de olacak. bize uğramadan kuruyemişalmamalarını tavsiye ediyorum” dedi.

haber avni k.

foto ali Şengül

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi